GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Arsin Fındıkspor Trabzon’a hayırlı olsun. Geçtiğimiz günlerde kurulan ve yönetim kurulu oluşturan Sarı-Siyah-Beyazlı renklere sahip olan Arsin temsilcisi gelecekten umutlu. Dün Arsin Suni Çim Sahası’nda sezon açılışını yapan Sarı-Siyah-Beyazlı ekibin açılış töreninde Kulüp Başkanı Tuna Taşkın, Asbaşkan Murat Barçın, yönetim kurulu, Teknik ekip ve oyuncular katılırken, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsin Kaymakamı Salih Altun da açılışta Fındıkspor’u yalnız bırakmadı.



HENTBOL DA VAR

Amaçlarının Arsin gençliğine hizmet olduğuna dikkat çeken Arsin Fındıkspor kulüp başkanı Tuna Taşkın, “Sadece futbol takımı olarak kurulmadık. 13-14 yaş hentbol branşlarını da açtık. İlerleyen günlerde bu takımlarımızı da kamuoyunla paylaşacağız. Tüm gayemiz Arsin gençlerine sosyal aktivite sağlamak ve onların sporda gelişmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bir üst kimliğimiz olan Arsinspor’un da alt yapı görevini üstlenmek istiyoruz” dedi. Taşkın ligde de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.



İşte yönetim

Sarı-Siyah-Beyazlı kulübün başkanlığını Tuna Taşkın üstlenirken, Asbaşkan Murat Barçın ve yönetim kurulu ise Enes Öksüz, Ömer Koç, M.Salih Şengül, Bilal Koç, Gökhan Gürsoy, Emrah Taşkın, Samet Ceylan ve Emre Cirav’dan oluşuyor. Fındıkspor’un antrenörlüğünü ise Ahmet Başaran yapıyor.