Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Kayserispor karşısında alınan bol gollü galibiyetin ardından mutsuz ve moralsiz olmasının üzerine basın mensuplarından dikkat çeken sorular geldi.

İSTİFASI SORUSU

Bir muhabirinin ‘Ünal Karaman, görevini bırakıyor’ iddasına Karaman, ‘’Böyle bir düşünce olursa benden net bir şekilde duyarsınız’’ şeklinde cevap verdi.

BAŞKAN AĞOĞLU'NUN SÖZLERİNE CEVAP

Ayrıca Karaman’a Konyaspor maçından sonra başkan Ağaoğlu’nun ''Haftalardır öne geçtikten sonra baskı yiyoruz, bu alışkanlıktan kurtaramadık. Konyaspor biraz daha şanslı olsa yine farklı bir skor çıkabilirdi. İlk yarı öne geçiyorsunuz, 50 dakika baskı yiyorsunuz’’ sözlerini duydunuz mu sorusuna,, ''3 gün sonra duydum. Elbette ki üzerime alıyorum. Bu takımın teknik sorumlusu olarak sinecek değilim. Ama bazen kişilerin karakterleri, kimlikleri, oturdukları koltuklar, bulunduğu pozisyonlar taraftar kimliğinin hiçbir zaman önüne geçmiyor. Her ne kadar sayın başkan böyle bir ifade kullanmış olsa da başkan kimliğinden daha ziyade zaman zaman taraftarlığını hatırlayabiliyor. Taraftar olarak eleştiri yapabiliyor. Taraftarın her türlü söylemine saygı duyuyoruz, anlayışla karşılıyoruz. Sonuçta 'taraftardır, normaldir' diyoruz. Eğer başkan olarak bir araya geldiğimiz ortam içinde kullanacak olursa sizler önünde söylemem ama konuşacağımız özelde söyleyeceğim şeyler olabilir. Her taraftarın söylemine cevap verecek pozisyonda görmüyorum kendimi. Kapalı kapılar ardında sayın başkanla her şeyi konuşuyoruz ama anlamak istediği konular varsa, yine cevap verip konuşabiliriz” cevap verdi