61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor'un federasyon seçimlerinde Yıldırım Demirören'i desteklemesinin ardından bordo-mavililerde yönetim kurulu üyeleri de bir bir istifa etmeye başladı. İlk iki istifa Köksal Sadıklar ile Ahmet Emre Turan'lardan gelirken ardından Erol Ağaoğlu'nun da istifa ettiği iddia edildi. 

Konuyla ilgili 61saat.com'un sorusunu yanıtlayan Erol Ağaoğlu, Trabzonspor yönetiminin dün akşam yaptığı toplantıda sandığa gitmeme kararı aldığını açıkladı.

İstifa etmediğini kaydeden Ağaoğlu, "Trabzonspor bir Türkiye ve dünya markası takım olarak anlık duygularla zarar verilmemesi adına bu kararların doğru düşünülüp doğru tahlil edilmeli. Trabzonspor markası, Trabzonspor'un marka değeri borsa da ki durumu ve diğer tüm faktörlerin göz önünde bulundurulması bu tür durumlarda çok önemlidir.

 Tabi ki bugün yaşananlar beklemediğimiz bir durumdu. Dün gece saat 24:00'a kadar hiç bir Trabzonspor delegesinin sandık başına gitmeyeceği yönünde bilgi vardı. Fakat bugün ne oldu nasıl oldu tablo bu noktaya geldi, anlamış  değilim.  Bunu Trabzonspor taraftarına anlatmak tabi ki çok zor. Taraftarımız eleştirilerinde sonuna kadar haklıdır. Taraftarlar bu takımın bu şehrin sahibi ve bizim baş tacımızdır. biz onları ve Trabzonspor'u düşünerek, Trabzonspor markasını yönetim olarak bırakacaksakta adına yakışır şekilde bırakmalıyız. İstifa edip takımı kayyuma mı devredelim. Yapılması gereken ekonomik değerlerini ve marka değerlerini koruyarak seçim kararı alıp takımı kongreye getirmektir" dedi.