61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ - Spor Toto Süper Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve bu noktada en gol yollarında yaşayan Trabzonspor, Spartak Moksova’da forma giyen Bulgar oyuncu İvelin Popov ile ilgileniyor.  Ancak 10 numara mevkiinde görev alan oyuncunun transferinde önemli yol kat edemeyen Trabzonspor, oyuncuyu ikna çabaları devam ediyor.
Türkiye’de son dönemde yaşanan terör olayları ise oyuncunun Trabzonspor’a gelmek istememesine neden olduğu bildirildi. Bu noktada Bulgar haber sitesi focus-sport’ta yer alan habere göre oyuncu Bulgaristan Milli Takımından arkadaşı Kasımpaşalı futbolcu Strahil Popov ile görüştü.
Siteye açıklamalarda bulunan Popov, İvelin ile Trabzonspor’a tranfseri hakkında konuştuklarını açıkladı. Strahil, “Bu transferin gerçekleşecek olup olmadığını bilmiyorum. Trabzonspor masada, Spartak Moskova ile masada ve bir yol almaya çalışıyorlar” dedi.
Trabzonspor’un Türki’de orta sıralarda, Spartak Moskova’nın ise Rusya’da lider oludğunu hatırlatan Strahil, oyuncunun şampiyonluk mücadelesi vermek istediğini belirtti.
 Haberde, İvelin Popov’un Türkiye’de son dönemde yaşanan terör olayları ve Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andre Karlov’un suikast olayından etkilendiği belirtilirken Strahil Popov’un, “Gerçekten de son günlerde hoş olmayan şeyler oluyor. Ancak durum normalleşiyor. Bu Avrupa’da da oluyor. Berlin’de de görüyoruz. Şimdi burası sakin” diyerek güvence verdiği belirtildi...

KAYNAK: 61SAAT.COM