61SAAT SPOR SERVİSİ- ÖZEL HABER-Trabzon’a dün akşam Kayserispor karşısında galibiyet golünü getiren Marc Janko’dan anlamlı paylaşım. Sezon başından beri bir türlü istediği forma şansını bulamayan ve kendini gösteremeyen Avusturyalı oyuncu, dün akşam Kayserispor karşısında ilk yarı da 1-0’lık yenik duruma düşülmesinin ardından ikinci yarının hemen başında teknik direktör Hami Mandıralı tarafından Henripue ile birlikte oyuna alınmıştı. 

Janko ve Henripue’nin oyuna girmesinin ardından Trabzonspor ileri uçta canlılık gelirken bordo-mavililer gol yollarında etkili olmaya başladı. Trabzonspor’un daha etkin oynaması daha ilk dakikalarda meyvesini vererek Adrian ile beraber golünü yakaladı. Ardından Janko ile galibiyet golü geldi.
Trabzonspor’a galibiyet golünü getiren Marc Janko, ünlü sosyal paylaşım sitesinde ki kendisine ait hesaptan dün öyle bir paylaşım yaptı ki dikkat çekiciydi.
‘Happy’ yani Türkçe karşılığı ‘Mutluyum’ yazan paylaşım da ki fotoğrafta beyaz zemin üzerine “Past is past” yazılıydı. Bu cümlenin Türkçe karşılığı ise “Geçmiş geçmişte kaldı”
Janko’nun, “Geçmiş geçmişte kaldı”  paylaşımı taraftarlar tarafından hem kendisi hem de takım adına kötü günlerin geçmişte kaldığı ve artık takıma daha fazla katkı sağlamak istediği şeklinde yorumlandı.
Janko’nun bu paylaşımı Trabzonsporlu binlerce taraftar tarafından beğenilirken yaklaşık 300 kişi de yorum yaptı.