Porto'dan 2 milyon 340 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen forvet Marc Janko, Trabzonspor'un gol sıkıntısına çare olabilecek mi?

Bu soru bugünkü Mersin İdman Yurdu maçında cevap bulacak. Ligde geride kalan 5 haftada sadece 2 gol atan Fırtına'da teknik direktör Şenol Güneş, bugünkü maçta Avusturyalı golcüyü ilk 11'de görevlendirecek.

ÖZEL OLARAK ÇALIŞTIRDI
Şenol Güneş'in, Janko ile birlikte oyun sistemini de değiştireceği öğrenildi. Daha önce forvette oynattığı Vittek ve Henrique'den beklediğini alamayan tecrübeli hoca Janko'yu ileri uçta tek forvet olarak oynatacak. Hafta boyunca 1.96'lık dev forvete gol vuruşu çalıştıran Şenol Güneş, kanatlarda oynayacak Olcan, Yasin ve Volkan'a da "Bol orta yapın" emri verdi.

VOLKAN'A İLK 11 ŞANSI
Fenerbahçe maçında sürpriz bir şekilde kadroya alınmayan Volkan Şen'in bu akşamki maçta ilk 11'e girebileceği öğrenildi. Güneş, morali bozuk olan Olcan'ın yerine yıldız oyuncuyu oynatabilir.

GEÇEN YILIN RÖVANŞI
Ligde geçen sezon Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, evinde ise rakibine 3-2 yenilen Trabzonspor, bugünkü karşılaşmayı kazanıp geçen yılın rövanşını almak istiyor.

Transferin bitimine günler kala Porto'dan transfer edilen Marc Janko'nun Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında ilk kez 11'de görev alması bekleniyor.