Şahin, Trabzonspor maçlarını yakından takip eden bir meslektaşımız. Janko’nun bu ilginç fotoğrafını çekerken, Facebook’ta ki sayfasına da şu yorumu yaptı.

“Trabzonspor – Bursaspor maçının en ilginç anını sizlerle paylaşıyorum. Maçın 60. Dakikasında bordo – mavili takım oyuncu değişikliğine gitti. Saha kenarındaki isim Alanzinho’ydu. Değişiklik tabelasındaki numara ise Halil Altıntop’u gösteriyordu. Fakat Marj Janko, kendisinin oyundan alınacağını düşünerek saha kenarına geldi. Saha kenarının yanındaki tabelaya yaklaşan Janko, kendisinin oyundan alınmadığını görünce tekrar sahaya döndü. Ben bu olaydan şu sonucu çıkartıyorum. Teknik direktör Şenol Güneş tarafından maçların son 5 dakikalık bölümde oyuna giren Janko, bu maçta ilk 11’de sahaya çıkmasına rağmen, bilinç altında Güneş’in kendisini bu kadar sahada tutmayacağını düşünmüştür…”

OYNADIĞI TAKIMLARDA 21 NUMARALA GİYİNİYORDU

Ancak Janko’nun bu değişiklikte karıştırmış olması ise tamamen sırt numarası ile alakalı. Çünkü Janko Avusturya’nın milli takımında 21 numaralı formayı giyiyordu. Avusturya’nın son Kazakistan maçında 2 gol birden atan Janko, yıldızlaşarak milli takımda büyük başarı kazandı.

Daha önce oynadığı Almanya’nan Salzburg kulübü ile Hollanda’nın Twente kulüplerinde de 21 numaralı formayı giyen Janko’nun bu numaraya alışmış olmasından dolayı tabelada 21 numarayı görünce oyuncu değişikliğinde kendisinin çıkacağını düşündüğü kaydediliyor.




JANKO BÜYÜK BAŞARILAR KAZANDIĞI TWENTE'DE DE 21 NUMARALI FORMAYI GİYİNİYORDU



JANKO ALMANYA'NIN SALZBURG TAKIMINDA DA 21 NUMARALI FORMAYI GİYİNİYORDU



JANKO AVUSTURYA MİLLİ TAKIMINDA 21 NUMARALI FORMAYI GİYİNİYOR