Trabzonspor'un transferi için görüşmelerde bulunduğu Jose Sosa konusunda İtalya'dan flaş bir haber geldi. İtalyan basını, Sosa için Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin reddedildiğini yazdı.

 Fenerbahçe'nin, Jose Sosa için Milan'ın kapısını 6 milyon euroluk teklifle çaldığı, ancak Arjantinli oyuncunun sarı-lacivertli ekibe gelmeyi kabul etmediği belirtildi.

JOSE SOSA İÇİN BOCA JUNIORS DEVREDE

Milan'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Craiova ile oynadığı mücadelede kadroya alınmayan Jose Sosa için, Arjantin'den Boca Juniors'un da transfer teklifinde bulunduğu ifade edildi.

2010'da Estudiantes'ten ayrılan yıldız oyuncunun, teklifi kabul etmesi halinde tekrar Arjantin'e dönme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi.

TRABZONSPOR'UN JOSE SOSA AÇIKLAMASI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Jose Sosa için resmi girişimlere başladıklarını söylemişti.

Jose Sosa'nın maaşının yüksek olduğunu vurgulayan Usta, "Jose Sosa için Milan'la görüşüyorum ancak, Sosa'nın oradaki maaşı çok yüksek. Türkiye'ye geldiğinde, daha da yüksek olması gerekiyor. Ama Milan yeniden yapılanıyor ve fırsatlar ortaya çıkabiliyor. Kulübüne resmi teklif ilettik, oyuncunun menajeriyle de görüşüyoruz" demişti.

USTA GÖRÜŞECEK

Oyuncu ile yıllık ücret pazarlığında bulunan Trabzonspor'da önümüzdeki günlerde İtalya seferinin yaşanması bekleniyor. Oyuncunun kulübü iyi temaslar kuran Bordo Mavililer oyuncuya 2 Milyon 250 bin Euro'luk yıllık ücret vermeyi planlarken bu ücretin üzerine çıkılmasını da ihtimal veriliyor.