Estudiantes teknik direktörü Leandro Desabato da, Jose Sosa hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Sosa ile çalışmak çok güzel olurdu"

Desabato, "Umarım ben teknik direktörken Jose Sosa ile çalışmak çok güzel olurdu. Dün konuştum ve sık sık birbirimize mesaj atıyoruz. İyi bir ilişkimiz var. Burada olduğu gibi onlarda da lig durmuş durumda. Muhtemelen on gün içinde antrenmana başlarlar. Sonuçta transfer ona bağlı ve bence kendisi geri dönmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Desabato, "Burada transer ile ilgili konuştuklarımıza dikkat etmemiz gerektiğini söylediler, sonuçta onları temsil eden kişilerde işlerini yapmaya çalışıyorlar.

"Bir telefona bağlı"

Arjantin basınına konuşan Ezequiel Manera ise "Jose Sosa'nın Estudieantes'e dönmesi için bir engel görmüyorum. Karar verdiğimizde her şey bir telefona bağlı. Şu an koronavirüs pandemine bağlıyız." dedi.

"Geri dönmesini istiyorum"

Jose'nin Estudiantes'e gelmesini istediğini söyleyen Manera, "Ama acele etmeye gerek yok, her şeyin bir zamanı var." şeklinde konuştu.

Son olarak Manera, "Mascherano, Rojo ve Andujar gibi oyuncuların da yedek kulübesinde olması bir takım içinde önemlidir. Jose'nin de bunu göz önünde bulundurması gerekiyor." açıklamasını yaptı.

8 gol 10 asist

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu; bu sezon forma giydiği 36 maçta 8 gol ve 10 asist kaydetti.