PTT 1. Lig'de kendi sahasında Samsunspor ile karşılaşan 1461 Trabzon 1-1'lik skorla berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadri Özcan, Türk futboluna katkı yapmak için mücadele ettiklerini belirterek, "Genç çocuklar var bunların önünü açmak lazım. Bizim mücadelemiz bu anlamda. Türk futboluna katkı yapmak için biz mücadele ediyoruz. Bizim çok canımız yanıyor.

Biz de insanız, acıtıyorlar canımızı. Biz de ekmek parası kazanıyoruz bu işten. Samsun'da olsa bu maç artı 5 dakika oynanmazdı. Bir tek Samsun demiyorum Denizli, Adana veya farklı illerde olsun bu maçı çoktan bitirmişlerdi. 5 dakika uzatma veriyorlar ne 5 dakikası ne yaptık adam düşse kalksa yarım dakika etmez" şeklinde konuştu.

Maçın 1461 Trabzon takımının hakkı olduğunu dile getiren Özcan, "Soner yalandan yeri yere düştü. Bu maç Samsunspor'un hakkı değil. Bu maç 1461 Trabzon'un hakkıydı. Kat edildi. Samsun'da, Giresun'da, Rize'de bizim takımımız. Biz yenildiğimiz zaman da çıkıp bu mikrofonlarda rakibimizi tebrik ediyoruz. Bu maç yazık günahtır. Herkes izledi" ifadelerini kullandı.1461 Trabzon maçlarına hep Ege bölgesinde hakem geldiği için rahatsız olduklarını söyleyen Özcan, "Bize hep Ege Bölgesi'nden hakem geliyor. Ben bunu söylüyorum yoksa bizim hakemlerle bir sıkıntımız yok. Birazcıkta adalet olsun. Hakemler hata yapabilir ama hataların bu kadar üstüne gidilmez.

Yemin ediyorum başka hakem olsaydı 3 dakika oynatırdı. Belki 5 dakika verirdi ama 3 dakika oynatırdı. Trabzon ve Samsun dostlukları burada bozuluyor. Ben ona üzülüyorum. Ben yıllardır futbolun içindeyim. Çok maç oynadık Samsun ve Trabzon maçlarında hiçbir şey olmamıştı. Ben ona üzülüyorum" diye konuştu.