Bordo-Mavililerin tecrübeli file bekçisi Onur Recep Kıvrak, Gaziantepspor maçını şanssızlıkla kaybettiklerini ifade ederek, “Bu hafta Osmanlı ile önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı alırsak yükselişe geçeriz” dedi
Trabzonspor’da camia, yönetim, teknik heyet ve taraftar kadar futbolcularda Osmanlıspor maçına büyük önem veriyor. Trabzonspor’un başarılı file bekçisi ve kaptanı Onur Recep Kıvrak, Pazar günü oynanacakları Osmanlıspor maçının zor geçeceğini fakat bu maça kazanmak için çıkacaklarını ifade etti. Gaziantepspor maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini ifade eden Onur, “O maç tamamen şanssızlıktı. Bir gol atabilsek farklı galip gelebilirdik ama olmadı” dedi.

Daha henüz ligin başı olduğunu da söyleyen Onur, “Ersun hocamız önderliğinde iyi bir kadro kuruldu. Tüm oyuncularımız karakterli. Ersun hocada kadro kurma, sistem kurma ve oynatma konusunda biçilmiş kaftan. Ondan başkası da bu kadroyu kuramazdı. Şimdi Osmanlıspor maçı var. O maçı alırsak yürür gideriz. Onlarında iyi kadrosu var. Ama ben Osmanlıspor’u yendiğimiz takdirde önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Bu maçı alırsak, sonrasında hep yukarı doğru yükselişimiz olur” dedi.