61SAAT SPOR SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÜ

Trabzonspor'da kulüp doktoru Hakan Bozdoğan'ın "Onur’un operasyon geçirmesi gerekiyor. Operasyonun iyi geçmesi halinde Onur 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek” açıklamasın ardından Onur Kıvrak'ın sahalara tekrar dönüp dönmeyeceği tartışılmaya başlandı.

Bundan 3 yıl öncesi sağ diz ön çapraz bağlarında meydana gelen sakatlığının ardından bir sezon boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Ancak bu sakatlık sonrası sahalara geri dönen Onur Kıvrak performansından hiçbir şey kaybetmeden müthiş kurtarışlarına devam etmişti.

Bugün açıklanan sakatlığında ise Kıvrak'ın eski sakatlığı ile ilgili bağlantılı olmadığı açıklandı. Bu sefer sol diz ön çapraz bağlarında kopuklun nedeniyle ameliyat olacağı açıklandı.

Onur'un ilk sakatlığında ki dizinde herhangi bir sorunun olmadığı ifade edilirken Kıvrak'ın futbol hayatının tehlikeye girmediği belirtildi.

Bu haber üzerine moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenilen Onur Kıvrak'ın ameliyatının 3 gün sonra çekilecek olan MR'ın ardından netlik kazanacağı ve tecrübeli eldivenin ameliyatının Amerika'da olacağı kaydedildi.