Trabzonspor'da gündem Tolga Zengin... Dün verdiği röportajla Türkiye'nin gündemine oturan milli kalecinin öncelikli tercihi yurtdışı... Şike süreci boyunca yorulduğunu ve ayrılmak istediğini söyleyen Tolga'ya Rusya'dan talipler var. Bu önerileri değerlendirmek isteyen Tolga'nın bu ihtimal olmazsa kendisini isteyen Beşiktaş ile de görüşebileceği öğrenildi. Kongre sonrası yeni yönetimin ilk işi Tolga sorununu çözmek olacak.

ACI İTİRAF!
Tolga Zengin, dün verdiği röportaj ile spor kamuoyunun gündemine oturdu. Tolga'nın hedefi yurtdışında bir takıma imza atmak.

Şike süreci psikolojimizi bozdu
"Şike süreci bizi çok yordu. Şampiyon oluyorsunuz ama hakkınız verilmiyor. Şampiyon kadronuz dağılıyor. İki yıldır çok yorulduk, yıprandık, psikolojimiz bozuldu. Bizim sevinçlerimizi çalanlara hakkımı helal etmiyorum. Bir taraftan bununla uğraşıp diğer taraftan haksız yere eleştiriliyorsunuz. Gerçekten çok yoruldum, yıprandım. Artık gitmek istiyorum. Teklifler var. Türkiye'den de var ama yurtdışında oynamak istiyorum. Burak, Yılmaz kulübe para kazandırdı. Gittiği her yerde hakkımızın çalındığını söyledi. Bir hafta unuttu, hemen asılıp kesildi. Ona 'Şampiyonluğumuzu inkar etme, onu beraber kazandık' dedim. Sonra gayet güzel bir şekilde bunu söyledi. Keşke herkes Burak kadar cesaretli konuşabilse. "