SEN SOSASIN YAPARSIN!..

Trabzonspor Kaptanı Sosa şuan Bordo-Mavili takımın en çok kazanan futbolcusu… 3.2 milyon Euro’ya oynuyor. Peki, hak ediyor mu Sosa bu parayı? Fazlasıyla…
Fakat, ülkemizdeki ekonomik kriz Trabzonspor kulübünü de olumsuz yönde etkiledi. Sosa’nın bu duruma kayıtsız kalmaması gerekiyor diye düşünüyorum... Nasıl mı? Sosa takım kaptanı olduğuna göre, elini mutlaka taşın altına koymalıdır. 


Örneğin, okkalı bir indirim yapmalı. 3.2 milyon Euro büyük para. Trabzonspor yönetiminin rakamı 2 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalıştığını biliyoruz. Bence de mantıklı ve makul bir öneri yapılmış. Sosa, bu paraları başka bir kulüpte kazanma ihtimalinin olmadığını da düşünmeli ve ‘feda’ demelidir. Yapar mı bunu Sosa? Ben yapar diyorum.
Sosa çok karakterli bir oyuncu.. Trabzonspor’a da büyük katkıları var. Örnek ve rol model bir sporcu... Diyorum ki, Sosa Trabzonspor’un teklifini kabul edecektir ve camianın gönlünde taht kuracaktır. 
Sen SOSASIN yaparsın.

*****

10 MİLYON EURO CEPTE!

Trabzonspor bu sezon bolca transfer yaptı, yapmaya da devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından gelecek vadeden gençleri de topladı, araya kaliteli ve tecrübeli isimleri de ekledi, eklemeye de devam ediyor. Çok güzel hareketler bunlar. Var mı itizarı olan, yoktur sanırım..
Ben olaya şöyle bakıyorum. Trabzonspor’un transfer ettiği bu genç oyunculardan bir tanesi çok iyi çıktığı takdirde fiyatı en az 10 milyon Euro’dur. Yanılıyor muyum? 
Ahmet Ağaoğlu yönetimi ismi cismi duyulmamış ama gelecekte Trabzonspor’a hem sahada katkı sağlayacağına inandığı, hatta büyük paralar kazanabileceğini tahmin ettiği bu dev projeyi tutturursa ülkemizde büyük sükse yaratan bir işe imza atmış olacaktır. Ben şimdiden Ahmet Ağaoğlu yönetimini tebrik ediyorum.
Yıllardır özlenen bu tablonun kısa bir süre sonra Trabzonspor’a şampiyonluklar getireceğine de adım gibi eminim. Trabzonspor geçte olsa nihayet doğru yolunu bulmuştur. Umarım her hangi bir sapma olmaz.

*****

SOSYAL MEDYADAN UZAK DURUN…

Trabzonspor yönetimine bir tavsiyem var. Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve diğer genç futbolcular, yaş itibarıyla hata yapmaya çok müsait yaştalar. 
Diyorum ki, yönetim, sosyal medyayı kullanan bu sporcularını uyarsın. Hatta kısıtlama getirsin. Ne yapmak istiyorsalar, Trabzonspor’un internet sitesinden yapsınlar. Kulübün resmi sosyal paylaşım alanları var, buradan duyurularını yapsınlar. Özelden yaptıkları bazı paylaşımları ben gereksiz buluyorum. Kurumsal paylaşımların daha doğru olacağını düşünüyorum. 
Denebilir ki, Ne zararı var? Yararı olduğu kadar, zararları da var. Siz benim ne demek istediğim çok iyi anlamışsınızdır. Bilinsin ki, Sosyal medya yüzünden insanların başına gelmedik şeyler kalmıyor.  Bu sadece bir uyarıdır, takdir sizin…

*****

ÜNAL KARAMAN ONU ‘MUM’ YAPAR!

Trabzonspor’un yeni transferi 22 yaşındaki Kosovalı sol kanat Donis Avdijaj'ın çok disiplinsiz olduğu söyleniyor. Yorumlara bakıyorum da öyle görünüyor, ya da belki de kıskançlıktan bunlar yapılıyor!
Fakat biz yine de diyeceğimizi diyelim. Kimse merak etmesin, Teknik Direktör Ünal Karaman, Avdijaj’ı muma çevirir. Karaman’ın çok kuralcı bir hoca olduğunu iyi bildiğim için Avdijaj’ın bence hiç şansı yok.
Haa, diyelim ki Ünal hoca bu duruma engel olamadı. Yapacağı şeyleri de size hemen anlatayım. Avdijaj’ın aklını başından alır ve bir daha kadro yüzü bile göremez.
Biliyorsunuz geçmişten örnekler var. Burak Yılmaz, Onur Kıvrak’ı gönderildi.. Advijaj kim ki? Dimi…

******

MİKEL TRABZONPOR’U AYAĞA KALDIRIR

Obi Mikel Trabzonspor’un süper transferidir. Hatta Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyunculardan biridir. İngiliz Kulübü Chelsea’de harikalar yarattığını çok iyi biliyorum. Mourinho’nun bir numarasıydı, zamanında...
Obi Mikel, Trabzonspor’a kesinlikle çok büyük katkı verecektir. Sosa ile birlikte müthiş işlere imza atacaklar. Onazi’de tam hazır olduğunda ben Trabzonspor orta sahası artık geçilmez diyorum.
Savunmaya da Campi gelecek. Trabzonspor gerçekten korkulan bir ekip olacak. Şampiyonluk kadrosu kurulmuştur. Bir de kaliteli forvet transferi yapıldığında artık özlenen ve beklenen şampiyonluk Trabzonspor’un kapısını çalacaktır. Gidişat bunu göstermektedir diye düşünüyorum.