Kaldırın Salih’in heykelini!

Bak Salih Dursun… Senin heykelin Maçka’da aslanlar gibi duruyor. Burak Yılmaz’ı düşürdün ve ‘Penaltı pozisyonunu izlemem lazım. Tam net penaltı ya da değil diyemem’ dedin… İnan ki bu açıklamayı sana ben hiç yakıştıramadım. Net olmalıydın, pozisyonun penaltı olduğunu bildiğin halde yan çizmene çok şaşırdım. Evet, Antalya’nın ekmeğini yiyorsun haklıda olabilirsin ama Trabzonspor camiası seni kalbinin başka bir yerine koyduğunu sen hepimizden çok daha iyi biliyorsun.

Bence artık Salih Dursun’un heykelinin yerinden sökülme zamanı gelmiştir… Peki, bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

----

Gece uyku uyumamıştır!

Antalya maçında Burak Yılmaz’ın penaltısı verilmemiş ve bir de nizami golü ofsayt gerekçesiyle kesilmişti.

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın maçtan sonra o pozisyonları defalarca izlediği ve saçını-başını yolduğunu öğrendik. Adam haklı.. Göz göre üç puanı çalındı! Yaşar Kemal Uğurlu VAR ile YOK arasında kaldı, ya da kalmak istedi. Peki, art niyeti var mıydı? VAR gibi gözüküyor! Yaşar hocaya bir çift lafımız olsun. Kafasını yastığa, elini de vicdanına koyduğunda rahat uyuyabildi mi doğrusu çok merak ediyorum? Bence hiç rahat bir uyku uyuyamamıştır. Yanlış yaptığını kesin anlamıştır.

MHK yetkililerinden de ricamız şudur; o pozisyonları tekrar izlesinler, kesinlikle Trabzonsporlulardan özür dileyeceklerdir.

----

Fener küme düşer mi?

Olmaz olmaz demeyin koca Fenerbahçe bu gidişle kümeye düşebilir! Şike olayından sonra zaten normalde küme düşürülmesi gerekiyordu Fenerbahçe’nin ama ayak oyunlarını biliyorsunuz işte…

Neyse, Fenerbahçe sarınım şimdi doğal yolla küme düşecek! Ligdeki haline baktığımızda bu yolda emin adımlarla ilerliyorlar! Eeee ah var işin içerisinde. Trabzonsporluların kupasının çalındığını unutmamak lazım… Adalet yerini bir gün mutlaka bulacaktır. Çekilen ızdıraplar, acılar ve uğrunda can veren taraftarların ahı var bu işte, kolay değil.

Birde espri yapalım. Trabzonspor taraftarları şu sıralar kendi takımlarından daha çok Fenerbahçe’nin oynadığı maçları izliyormuş? Siz benim ne demek istediğimi anladınız…  

----

Ağaoğlu’nun karşısına aday çıkmasın

Aralık ayında kongre var ve Ahmet Ağaoğlu yeniden Trabzonspor kulübü başkanlığına aday olduğunu açıkladı, doğruyu da yaptı.

Parasız-pulsuz bir takımın nasıl yönetileceğini arkadaşlarıyla birlikte ispatladı ve Trabzonspor’u da şampiyonluk yarışının içerisinde tutarak önemli bir işe imza attı. Divan Kurulu toplantısında aday olduğunu açıklayan Ahmet Ağaoğlu’nu kutluyorum ve başarıların da devamını diliyorum…

Tavsiyem bu kritik süreçte Ağaoğlu’nun karşısına aday çıkmasın. Hiç gerek yok. Yeni gruplaşmalara da hiç gerek yok. Trabzonspor camiası zaten ne çektiyse bu gruplaşmalardan çekti, artık başka başka gruplaşmaları kaldıramayacak haldedir,  benden söylemesi..

-----

Yusuf ve Abdülkadir’e mektup…

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’e… Sizler Trabzonspor altyapısından kazıya kazıya geldiniz, bunu sakın unutmayın…

Şimdilerde Avrupa’nın en ünlü takımlarından teklifler alıyorsunuz, bizlerde gururlanıyoruz sizlerle… Fakaaat, havaya girdiğinizi, başkaları tarafından kafalarınızın karıştırıldığını duyuyorum aman dikkat edin, bir bakmışsınız yok olup gitmişsiniz. Çok dikkat edeceğiniz bir sürecin içerisinden geçiyorsunuz, aklınız fikriniz futbolunuzda olsun, Unutmayın ki, siz ikiniz, Alt yapıdaki gençlerin de örneğisiniz. Trabzonspor’daki gelişiminizi henüz tamamlamadınız, önünüzde çok uzun yollar var. Bu yol çok engelli bir yoldur. Dost mektubudur!

-----

Trabzon, Bursa’yı yener...

Erzurum ve Antalya maçlarından Trabzonspor tam 4 puan kaybetti. Sıralama da biraz geride kaldı gibi ama liderde puan farkı çok fazla değil. Moral bozmadan, yeniden çıkış yakalamak gerekiyor.

Üç puanlık sistemde üst üste maçlar kazandığınızda bir bakmışsınız ki bir anda yukarılardasınız. Şimdi yapılması gereken şudur; Trabzonspor taraftarları her zaman ki gibi tribünleri Pazar günü ful dolduracak ve takımına destek olacak. Trabzonsporlu futbolcularda kazanıp o muhteşem taraftarlarına üç puan hediye edecek, olay budur. Trabzonspor, Bursa’yı yener diyorum, aksini iddia eden var mı?