İBRAHİM USTA HAK EDİYOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF’nin yeni yönetimine vereceği ismi belirlerken İbrahim Usta’yı asla es geçmemelidir.

Sayın Usta, Yıldırım Demirören döneminde bana göre başarılı işlere imza atmıştır. İnsanlar Usta’nın sinirli olduğunu söylüyorlar, bu sinirlilik halini ben haksızlığa karşı bir dik duruş olarak değerlendiriyorum. Yıldırım Demirören ile kavgalarını da Trabzonspor’a yapılan yanlışlara bağlıyorum. Yani Trabzonspor sevdası Usta’yı insanlarla karşı karşıya getirmiştir. Yoksa Usta’nın kişilerle ne derdi olabilir ki...

Haksız mıyım?

İbrahim Usta Trabzonspor’un haklarını savunayım derken, geçici bir süreliğine de başkanvekilliği görevinden olmuştur.  Bu süreçte Demirören’in Usta’yı yemek için elinden geleni yaptığını bilmeyen de yoktur. Şimdi tüm bunları göz önüne alarak, Sayın Ağaoğlu’nun Usta’yı yeniden TFF yönetimine vermesi şarttır diyorum. Bu bir istek değildir, hakediliştir. Bilmen yanılıyor muyum?

Sonuç olarak İbrahim Usta, çok iyi bir spor adamıdır. Arsinspor’u taşıdığı noktaları da unutmamak gerekiyor. Trabzonspor kulübüne yaptığı ekonomik katkıları da unutmamak gerekiyor. Sayın Ağaoğlu’un dikkatine sunulur…

------

DÜNYA REKORU TRABZONSPOR’DA!

Trabzonspor ligin 32’nci haftasında ilginç bir istatistik oluşturdu. Söylüyorum, hazır mısınız? Fırtınanın tam 25 şutu direkten dönmüş. Bu bir Dünya rekorudur.  Düşünün, direklerde patlayan 25 şut gol olsaydı, Trabzonspor çoktan açık ara şampiyonluğunu ilan etmişti.

Yazık değil mi?

Üzülüyor insan…

Rodellega 7 ve Ekuban’ın da 6 şutu direkten dönmüş… daha önce ‘bunlar beceriksiz’ diyordum ama bu söylemimi artık geri alıyorum. Bu tamamen şanssızlık halidir. Yoksa bu durum başka nasıl izah edilebilir ki... Yanılıyor muyum?

Rodellega ve Ekuban’ın attığı şutlar direkten geri döndüğünde yüz ifadelerine bakıyorum da için için ağladıklarını görüyorum. Yani emek sarfediyorlar, direkler yüzünden gülemiyorlar. Rodi ve Eku’nun Trabzonspor forması altında attıkları goller, Türkiye standartlarının üzerindedir. Bu sezonu kesinlikle iyi geçirmişlerdir. Aldıkları paralarda sonuna kadar helaldir. Var mı itirazı olan, yoktur sanırım…

------

BU ÇOCUKLAR SANKİ ŞIMARMIŞ!

Konyaspor-Trabzonspor maçını hep birlikte izledik. Abdülkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür’ün ben bu kadar kötü oynadıklarını hiç görmemiştim. Bu çocuklar sanki şımarmış! Ayakları yerden kesilmiş.

İkinizde çok iyi futbolcusunuz, eyvallah… Ancakkkk kafanız futboldan gitmiş gibiydiniz. Aklınız nerede sizin, söyleyen bakalım. Derim ki ben, kafanız hep futbolda olsun. Ne zaman ki sezon biter ondan sonra oturulur konuşulur bazı şeyler. Kafanızı karıştıranlar da çok olur. Aldırış etmeyin. Dost gibi görünenlere de dikkat edin. Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmaz. Gaz verirler size ama aslında niyetleri başkadır.

O yüzden ayaklarınız ere sağlam basın. Sizler Trabzonspor altyapısından yetişen nadide çiçeksiniz. Sizleri uyarmak, yanlış yaptığınızda da söylemek, doğru olandır. Kim ki bu bize akıl veriyor demeyin. Zaten bunu dediğiniz gün bitiğiniz gündür.

------  

BAŞKA TAKIMIN YILDIZI OL!

Trabzonspor takımına kesin sağ bek lazım… Kamil Ahmet’e bakıyorum Konya maçında ne yaptığı belli değil, ne oynuyor, ya da ne oynamaya çalışılıyor inanın o bile bunu bilmiyor. Portekizli Pereira’nın yokluğunda şans bulduğun halde yoksun Kamil Ahmet. Nasıl iştir bu?

Neyse asıl diyeceğim konu şudur, Trabzonspor yönetimi yeni sezonda kesinlikle sağ bek transferi yapmalıdır. Kamil Ahmet’e teşekkür edip gönderilmelidir.

Pereria’nın yaşı itibariyle eski gücünde olamayacağı düşünüldüğünde mutlaka kaliteli bir sağ bek transfer yapılmalıdır. Altyapıda varsa tabi ki transfere gerek yoktur. Ama yoksa da bu şart gibi gözüküyor. Yanılıyor muyum?

Kamil Ahmet, sakın bu yazdıklarıma kızma ya da bozulma, bu iş yetenek işidir. Trabzonspor’da oynayacak kapasiteden yok be güzel kardeşim..

Belki başka bir takımın yıldızı olursun. Olur mu Olur!

SELFİESEVER ARKADAŞLARA SESLENİYORUM

Trabzonspor sezonun son derbi maçını Beşiktaş’a karşı Trabzon’da oynayacak. Çok iyi bir maç olacağını şimdiden söylemek istiyorum.

Ünal Karaman’ın derbi karnesine baktığımızda iyi sayılır. Şimdi bunu bir Beşiktaş galibiyeti ile perçinleyebilirse süper bir iş yapmış olur. Trabzonspor taraftarlarına da seslenelim. Ramazan evet ama son derbidir gelin tribünlere doldurun ve takımınıza bu son güzel derbide ful destek olun. 3 puan kesin Trabzonspor’un olacaktır.

Beşiktaş’ı yenerse Trabzonspor ki yenecek güçtedir ve belki de ligi 3’üncü sırada bitirmesine tanıklık etmiş olacaksınız.  Haydi görelim sizi.

Şimdi de selfiesever arkadaşlara seslenelim. Hatırlayın, Kayseri maçı devam ederken bir taraftar Kaleci Uğurcan Çakır’ın yanına kadar gitmiş Selfie çektirmişti. Trabzonspor kulübü de 20 bin TL para cezası yemişti. Her halde aynı şeyi Beşiktaş maçında yapmazsınız. Değil mi? Aman ha…