Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 16:00'da oynanacak karşılaşmanın orta hakemliğini Fırat Aydınus yapacak. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu gerçekleştirecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan.

BURAK'IN HEDEFİ 61
Trabzonspor'da sakatlıkları süren Tayfun, Vittek, Glowacki ve Volkan Şen Karabük'e giden kafilede yer almadı. Bu iki oyuncu dışında eksiği bulunmayan Karadeniz ekibinde golcü Burak Yılmaz'ın tekrar form kazanması yüzleri güldürüyor. Ligde bugüne farklı takımların formaları altında 133 maça çıkan Burak Yılmaz Spor Toto Süper Lig kariyerinde 59 gole imza attı. Golcü oyuncu Karabükspor karşısında 2 gol bulması halinde gol sayısını Trabzon'nun plakası olan 61 rakamını yakalamış olacak.

TRABZONSPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR
Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor, Karabük'te yapacakları maçla lig tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 9 maçta bordo-mavili takım rakibi karşısında yenilgi almazken, 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 22 kez havalandırırken kalesinde sadece 2 gol gördü.

MUHTEMEL 11’LER
STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 16.00
KARABÜKSPOR: Orkun, Hamza, Jahic, Muhammet, Seric, Mustafa Sarp, Erkan, Kağan, Shelton, Cernat, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Celutska, Giray, Cech, Colman, Aykut, Alanzinho, Olcan, Halil(Henrique), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş