61SAAT SPOR SERVİSİ

Maçın ardından konuşan  Trabzonspor teknik direktörü, “Doğru görmüşünüz. Bizim tecrübemizde ki takımları daha oyunu tutması gerekiyor Orta saha merkezde kullandığımız oyuncuların belli yaşı, yorgunluğu dikkate almak lazım. O yaşa rağmen verdikleri mücadele var. Onu dikkate almak lazım. Zaman zaman kötü oynamalar olur, onları dikkate almak lazım. biraz daha sakin topu tutmalıydık. Bilinçli çıktığımız pozisyonda, golü bulabilirdik. Sonuçta bunlar olabiliyor” dedi. 
İvanildo’nun durumu ile ilgili Karaman,  “Şuan net bir şey söylemek mümkün değil. Doktor bey, orada zorlanma olduğunu, ödem olduğunu, yarından itibaren yapılan kontrolde bizlere bilgi verilecek. Suanda ki durumda biraz sıkıntı var” dedi. 
Getafe maçıyla ilgili olarak ise Karaman, “Tabiki ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sakatlık sonrası kısıtlı kadromuz vardı. Bazı bölgelerde zorlanmamız var. Bugün Daniel’e ilk defa forma şansı verdik. Antrenman olarak istediğimiz seviyede değil. Fırat’a ilk defa şans verdik. En iyi şekilde hazırlanıp, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 
Yeni transferlerin takıma uyumu sorulduğunda ise Karaman, "Mikel biraz daha önce geldiği için çalışıyor. İyi de çalıştı. Hre geçen gün üstüne koyuyor. Daniel’de çalışıyor ama bu tempo onun şuan için kaldırabileceği tempo değil. Yavaş yavaş arzu eden seviyeye getirmeye çalışacağız ama bu biraz daha zaman alacak öyle görünüyor” diye konuştu.