61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Karaman, “Klişe değil. Normal şartlarda baktığınız anda belli bir hedefin peşinde koşuyor oyuncularımız. Gençlikleri var. Altay da Erzurum maçını düşünüyor alternatif oyuncularını kullandılar. Müsade ettiğiniz anda oyuncular gerekini yapıyor. İlk yarı olmadı istediğimiz gibi ancak ikinci yarı istediklerimizi yaptık. İkinci yarıdaki futbol bizi tatmin etti. Altay kaliteli oyunculara sahip” diye konuştu.

Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolun gereklilikleri vardır. Bir oyuncu antrenman yapmadıysa fiziksel hazır değilse sahada kaldığında belli riskleri beraberinde getirdi. Dolayısıyla belli bir süreyi geçtiği anda oyuncular kas sorunu yaşıyorlar. Bizim koruyup kollamamız lazım. Antrenman olmasa da sahada süresini uzatmaya çalışıyoruz. Ekuban’ın sakatlık sonrası koordinasyonu açısından zamana ihtiyacı olabiliyor. Onlara moral oldu. Bizim için iyi bir maç oldu. Yarışı kendileriyle devam ettirecekler. Kategori seçmeyecekler. Oyuncularım adına sevinçliyim.”

Karaman, “Elbette profesyonel kulüpler içerisinde profesyonellerin vedası veya katılımları olabilir. Biz hep aynı ciddiyetle Konyaspor maçına hazırlanacağız. İki takım açısından oldukça önemli. İyi bir oyunla iyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi.