Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi. Ev sahibi Fenerbahçe, 17. dakikada Garry Rodrigues'in golüyle öne geçti. Trabzonspor, 28. dakikada Caleb Ekuban ile skora eşitliği getirdi.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, "Bizim hiç bir mazeretimiz yok dedik. Bu takım 8 Ağustos’tan beri 7 maç oynadı. Avrupa Kupaların da dikkate aldığımız takdirde önemli bir şekilde oyun yükünü çeken benzer oyuncular. Oyuncularım özel bir alkışı hak ediyorlar. Milli ara ilaç gibi gelecek. Çok yorulduk. 

Gülü yiyebiliyoruz ama fark etmiyor. Panik yapma durumumuz söz konusu değil. Gol attık atabilirdik. Bu yorgunluğa rağmen verilen mücadele beni tatmin eden mücadele oyuncularımı tebrik ediyorum. 

Sturridge ile gelen soruyu yanıtlyan Karaman "Arkadaşlarımız bizi tanıyacak bizde tanıyacağız. Onların mutlak yetenekli olduğuna inanıyoruz. Takım içinde ne şekilde yer edinecek arada çalışmayla göreceğiz. Geçen seneden beri bu takımın ağırlıklı yükünü çeken oyuncular. Onların ağırlıklı şekilde katılımına ihtiyacımız var. Hem güç hem de mental olarak” dedi.