Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor, Hakem Ümit Öztürk’ün skandal performansıyla Galatasaray’a 3 -1’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, “Oyun başına yakışmayacak şekilde başladık. Tedirginlik vardı. İlerleyen dönemlerde daha yerli yerine oturduk. Gol bulduk, pozisyon bulduk. Devreye girerken yine bize yakışmayacak şekilde gol oldu. Hemen arkasında 2 – 2’yi bulabilirdik. İkinci yarı baskı pozisyon bir çok şey yetmiyor. Kısıtlı sayıda ki oyuncularla... 
Bazen birç ok galibiyetten daha anlamlı buluruz bu yenilgileri. Biz yenilgilerle kendimizi büyütürüz ama bazı insanların kendini büyütmeleri için özel çabaya ihtiyacı var. Biz samimi gayreti çabayı veriyoruz. Sonuç alırız almayız, kaybederiz. Biz kendi payımıza düşeni alırız. Oyuncularımı tebrik ettim. Kaybedebilirsiniz ama bazı kayıplarf arklı kazançlar olur. 
Sakatlıktan dolayı bazı arkadaşlarımız katılımı olur. 
Bugün 3 – 1’den sonra 3 – 2’yi bulsaydık Sosa’yı alırdık. Kaybettik üzgünüz. Önümüzdeki haftalara daha güvenli bakacağız” dedi. 
Hakem Ümit Öztürk ile ilgili konuşan Karaman, ‘Ben sıcağı sıcağına çok şey konuşabilirim. Burada salolan maçın adil şekilde yönetilmesi adına sahaya çıkan hocamızın vereceği karardır. Ben ilk pozisyon ile alakalı içerde gördüm. Çoük net görememiş olabilirim. Ama verilmeyen penaltıyla alakalı saha kenarında ekranda gördüm. Çok net gördüm gibi geldi. Ama demikki bazen bakmakla görmek farlı şey.. bazen bakarsınız görmezsiniz ama biz gözle gönülle görmeye devam edeceğiz. En azından camiamızın en azından bize teslim edilen genç fidanlara doğru bakmayı ve doğru görmeyi salık edeceğiz. Bir maç kaybettik üzgünüm” diye konuştu. 
Arda’nın performansıyla ilgili olarak ise Karaman, “İyi bir performans sergiledi. Emin adımlarla ilerleyecek. Daha çok yolu var. Ama tabi bunlar onun için ve diğer genç oyuncularımız için çok önemli tecrübe. Bunlarla hayata hazırlayacaklar kendini..” dedi.