61SAAT SPOR SERVİSİ

Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Trabzonspor Başakşehir'i yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak ve rakibiyle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. 
Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, 
“Benim de rakibimizi beklediğim durumda 30 yıl önce bugün Samsunspor takımı bugün çok elim kaza geçirdi. 5 tane futbol şehidi,... Nur içinde yatsınlar rahmetle anıyorum” 
Hem Başakşehir hem de bizler açısından zor müsabaka. Devre arasını iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Genç oyuncularımız katıldı onların enerjisini aldık. İyi bir sonuç beklediğimi söyleyebilirim” dedi. 
Sosa ve Onazi’nin yokluğunda nasıl bir kombinasyon olacağı sorusuna Karaman, “Türkiye’de belki bir çok şeyin mevzusu daha yoğun yapılır. Takım sistemlerini elinizde ki oyuncular belirler. Şartlara göre hareket etmek zorundasınız. Biz bugün böyle bir gücün bizler için daha iyi olacağına inandık. Normal şartlarda her zaman kulübemde santrafor olsun isterim. Bugün böyle gerekti. Gönderdiğimiz ve dışarda kalan oyuncular dikkate aldığımızda 2 tane İran milli takımında oyuncumuz da var. Sahaya çıkan oyuncumuz var. Allah’ımız var inandık inşallah iyi bir oyunla karşılığını alacağız” dedi.