61SAAT SPOR SERVİSİ Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan bordo-mavililer bu maça taraftarın yoksun olarak çıkacak. 
Ç. Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Aslında buraya gelene kadar daha önceden biz de garantileyebilirdik. 3 puan daha fazla alabilirdik. Önümüzde o fırsatları yakaladık. Zaman zaman kendimiz hata yaptık. Zaman zaman hakem arkadaşların oyuna etki eden hatalarını gördük. Zaman zaman hak etmediğimiz penaltı verildi. Dolayısıyla bunlar etki yapar neticelere..  Transferde de frene bastık. Buna rağmen küme düşme potasında ki takımlarla mesafeyi koruduk. Şimdi arada ki mesafe kapandı. Burada alacağımız 3  puan bizi tamamen ligden uzaklaştıracak. Bununla birlikte kupada yarı final oynadık. Turda atlayabilirdik. Bu kadar eksiğe rağmen. 
Trabzonspor çalkantılı günler geçirse de bakın 37 puan yapmış. Büyük takım her zaman büyük takım. Demek ki sıhhatli sezon geçirselerdi 12 puan yapabilirlerdi. Al sana 50 puan. Bu da UEFA’ya oynayan takım. Dolayısıyla çok dikkatli olacağız” dedi.