Hilmi Öksüz, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'e sert tepki gösterirken, Emre'nin küfür ettiğini, Volkan Demirel'in de Yalçın'ın üzerine yürüdüğünü söyledi.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettikleri maçta saha içinde ve dışında yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.

EMRE ANA AVRAT KÜFÜR ETTİ İDDİASI

Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı açıklamada, iyi başladıkları bir maçta 3 puan alamadıkları için üzüldüklerini ancak skordan daha önemlisinin maç içinde ve sonrasında yaşananlar olduğunu söyledi.

Maç içinde Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu'nun teknik heyetlerine küfürler ettiğini iddia eden Öksüz, "Saha içindeki bütün hakemler Emre'nin yaptıklarına kayıtsız kalıyor. Maç içindeki hareketleri, devre arası küfürleri, Pintos'a yaptığı hareketten sonra teknik heyetimize hakaretlerine hakemler herhangi bir karar vermiyor. Sonra benim hocam Pintos'a yapılan hareketten sonra 4. hakeme itiraz ederken, Emre yedek kulübeme ana avrat küfür ediyor. Bütün bunlar burada yapılırken neden bunları kimse konuşmuyor  Küfür eden doğrudan doğruya Emre'nin kendisi. Teknik heyetimin tamamına ana avrat küfür etti. Dolayısıyla bunları hakem duyuyor, görüyor ama Emre'ye gerekli cezayı vermiyor. Seyirci her şeyi yapabilir ama sahada futbol oynayan insanlar bunu yapmamalı. Emre devre arasında takımızın moralini bozmak için saldırı yaptı, küfür etti, ağır bir dille konuştu." dedi.

'KEŞKE TÜRKÇE BİLMESEYDİM'

Şota, keşke Türkçe bilmeseydim diye başlayan sözlerine, "Bugün ilk defa Türkçe bildiğim için keşke bilmeseydim dedim. Bu kadar küfür hayatımda duymadım. Oynayan oyuncuların sahada küfür etmesini ilk defa bu duydum. Biran dedim ki bu kadar küfür duymamak için Türkçe bilmeseydim. Ama sahada oyuncuların küfür etmesi beni şok etti. Ben hayatımda bu kadar küfür görmedim. Tribün de değil, oyuncular bize küfür ediyor. Buradaki futbol değil .Eğer futbolu seviyorsak bunlar olmamalı. Fenerbahçeli oyuncular 2 metreden bize ana avrat küfür etti bunu asla kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.