Bordo - Mavililer öne geçtiği karşılaşmayı kaybetti. 
Maçın ardından konuşan eski Trabzonsporlu Aytaç, “Pozisyonlara girdik gülü de attık. Biraz silkelenme oldu. Rakibe pozisyonlar verdik. O arada 3 - 1’e kadar geldi. Bir farka indirmeyi bildik. Soyunma odasında konuştuk. Aynı şekilde mücadele edip, iyi pas yapıp tekrar pozisyonlara gireceğimizi biliyorduk. 
Penaltı oldu. Ben atamadım. Özür diliyorum. Bütün arkadaşlarımın eline yüreğine sağlık. Kazanmasını bildik. Bazen kazanırsınız, kötü oyun olur. Bugün hem iyi oyun, hem de kazandık” dedi.



TIRPAN, BEBEĞİME ARMAĞAN EDİYORUM
Maçta gol atan isimlerden biri olan Kasımpaşalı Tırpan, “Pozisyonda ikinci topu aldım. Şut ansı doğru. o şansı kullandım. Güzel şut kullandım ve gol oldu. Hocamızın telkinini yerine getirdim. Bu golü ilk doğum gününü kutlayan bebeğime armağan etmek istiyorum. Bugün özel bir gün. 
Bence oldukça güzel bir maçtı. 10 - 15 dakika oyunun kontrolü Trabzonspor’a verdik. O rada 3 gol yedik. Takım ruhu gösterdik. Maçtan vazgeçmedik. Her dakika kazanmak istedik. Son dakika golüyle maçı kazandık. Böyle takım arkadaşlarım olduğu için gurur duyuyorum. Bu maçı kazanıyorsak, bir çok maçı aynı karakterle kazanabileceğimizi düşünüyorum” dedi.