61SAAT SPOR SERVİSİ-Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor taraftarı önünde Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Hüseyin Avni Aker'de gülen taraf 3-1'lik skorla Trabzonspor oldu.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren gollerin ikisi  Malouda'dan biri Olcan'dan gelirken, konuk ekibin tek golünü Yasin kaydetti.
Bu sonucun ardından Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'deki puanını 23'e yükseltirken, Kayseri Erciyesspor 12 puanda kaldı. Bu galibiyetle Trabzonspor ligde sahasında oynadığı son 3 maçı da kazanmış oldu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Bence skorun dışında her şeyi yaptık. Oyunda gayet etkili gayet pozisyon üreten bir Kayseri Erciyes vardı. Akabinde çok şansız bir Kayseri vardı. Yediğimiz goller talihsiz goller. Girdiğimiz 4 tane çok net pozisyon var. Burada Onur'un katkılarını unutmamak lazım" dedi.

İkinci devre oyuna iyi başladıklarını kaydeden Çapa, " İkinci devreye de iyi başladık ama talihsiz gol. 2-1'i yakaladıktan sonra risk alarak oynadık. Bizim adımıza yediğimiz goller şansız bir günümüze geldi söyleyelim" diye konuştu.

MAÇIN HAKEMİNE ÇATTI
Maçın hakemi ile ilgili de konuşan Çapa, "Oyun olarak pozisyon olarak gayet iyi olan Kayseri Erciyes vardı. 3. golle ilgili ofsayt mı değil mi?, birinci devrede penaltı mı değil mi ona bakmak lazım. Hakemin  Birde bakıldığında bizim 3 dakikada çok kısa sürede sarı kart görmemiz, ondan sonra ki faullere baktığımızda aynı şekilde değerlendirilmemesi bizi oyundan düşürdü. 3 tane oyuncumuz 5 dakika içinde sarı kart alıyorsa temkinli olmak gerek. Önemli nokta da ki oyuncular. Oyun için gayet olumlu şeyler söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: 61SAAT.COM