61SAAT SPOR SERVİSİ- Trabzonspor’un hafta sonunda 31 Ağustos’da deplasmanda karşı karşıya geleceği Erciyesspor maçının hakemi açıklandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında saat 18:30’da oynanacak mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Can Satman, Erdinç Sezertam, Serkan Gençerler, Alper Ulusoy ve Bayram Başkan yapacak. 

Ali Palabıyık, geçen sezon Trabzonspor’un tek maçını yönetti. O maç ise Bordo-Mavililerin geçen sene kendi evinde Akhisar’a 4-2 yenildiği maç.
Bu maçın ardından dönemin Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, istifa ederek görevini yardımcısı Hami Mandıralı’ya bırakmıştı. 

Ancak Palabıyık, bordo-mavililerin geçen sezon Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan ve 0-0 biten ilk karşılaşmada ardından ikinci yarı Hüseyin Avni Aker'de oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor'un 3-0 hükmen mağlup edildiği karşılaşmada da 6. hakem olarak görev aldı. 

Ancak işin bir garip noktası da Ali Palabıyık'ın, Şenol Güneş'in iki sezon önce Trabzonspor Teknik Direktörlüğünden istifa ettiği 3-1'lik Elazığspor maçında da 4'üncü hakem olması.. 

Trabzonspor, Ali Palabıyık'ın görev aldığı maçlarda en son 19 Kasım 2012 tarihinde Orduspor'u 2-1'lik skorla yenmişti. 

KAYNAK: 61SAAT.COM