Süper Lig 2020-2021 futbol sezonunun ilk haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor, 8 yeni transferinin lisans işlemlerini tamamlayamadı.

Hollanda'nın Feyenoord kulübüne Bilal Başacıkoğlu'nun transferinden ötürü ödenmesi gereken bonservis ücretini zamanında ödemeyen Hes Kablo Kayserispor kulübünün transfer tahtası kapatıldı. Feyenoord kulübüne ödenmesi gereken 600 Bin Avro'luk rakamı zamanında gönderemeyen, transfer için parayı bulmasına rağmen futbolcu lisans işlemlerini tamamlamayıp son güne bırakan, mlesai gününün sonunda Hollanda ekibine parayı çıkaran sarı kırmızılı kulübe, FIFA ve TFF üzerinden transfer tescil yasağı geldi.

8 futbolcu yok
Sarı Kırmızılı takımda Yaw Ackah, Daniel Avramovski, Dimitrios Kolovetsios, İlhan Depe, Harrison Manzala, Joseph Attamah, Muğdat Çelik ve Aaron Justin Lennon ilk haftada kulüp ihmalkarlığından ötürü forma giyemeyecek. Hes Kablo Kayserispor kulübü, saat 17:00'ye kadar lisans evrak işlerini halledemeyip 8 futbolcuyu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildiremedi. Oynanacak müsabakadan 24 saat öncesi futbolcu kadrosunu TFF'ye bildiremeyen Hes Kablo Kayserispor, bu saatten sonra bu oyunculara lisans çıkarsa dahi Kasımpaşa maçında oynatamayacak. Yeni tranfserler, lisans işlemlerinin tamamlanması halinde önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçında forma giyebilecekler.

Anthony geri geldi
Hes Kablo Kayserispor kulübü diğer yandan Giresunspor'a kiralık olarak gönderdiği Anthony Uzoddima'yı geri çağırdı ve alelacele lisans tescil işlemleri yapıldı. Böylece Anthony yarınki Kasımpaşa maçı kadrosuna dahil edilecek.   (Kayseritempo)