Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor’un sezon başında transfer ettiği Prejuce Nakoulma, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle devre arasında sözleşmesini feshetmişti. Afrika Uluslar Kupası’nda Burkina Faso takımıyla mücadele eden Prejuce Nakoulma’nın yeni takımı Nantes oldu. 

Geçtiğimiz günlerde FutbolArena’ya açıklamalarda bulunan oyuncunun menajeri Özgün Koyutürk, "Birçok yerden teklifler var. Çin’den de 2 teklif aldık ama maddi olarak Çin’le alakalı beklentilerimizin altında kaldı. Avrupa’nın önde gelen liglerinde oynayan çok önemli 2 takımdan da resmi teklif geldi. Bu takımlarla görüşmeleri kısa süre içerisinde yapacağım." demişti.

Nakoulma için Fransa Ligi takımlarından Nantes’ın teklifinin kabul edildiği öğrenildi. 29 yaşındaki hücum oyuncusunun önümüzdeki günlerde yeni takımıyla resmen sözleşme imzalaması bekleniyor.

29 yaşındaki Prejuce Nakoulma, futbol kariyerine Polonya’da başladı. Bugüne kadar Stalowa Wola, Hetman Zamosc, Gornik Leczna, Widzew Lodz, Zabrze, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor formaları giyen Prejuce Nakoulma, bu sezonun ilk yarısında 13 maçta forma giymiş ve 2 gol atmıştı. 

Prejuce Nakoulma’nın transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 1,5 milyon Euro. (futbolarena)