Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maç 1-1 sona erdi.

Trabzonspor, Norveçli yeni transferi Alexander Sörloth'un 34. dakikada attığı gol ile öne geçti. Kasımpaşa, 40. dakikada eski Trabzonsporlu Aytaç Kara'nın golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
Maçın ardından konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Oyuna tutuk başladık. ilk 10 dakikalık bölümüne. İstediğimiz oyunu oturtamadık. Çıkıştaki tercih hataları problemlere neden oldu. Sonra oyunu oturttuk. Oyunu dengelediğimiz anda çıkarken top kaybıyla yediğimiz gol planları altüst ediyor. Golü bulmamız oyunu dengeye oturttu. İkinci devre daha dengeli oynamaya çalıştık. Önemli ön oyuncuları var Trabzonspor’un.. Bugün hem doğru savunma yapmamız gerekiyordu hem de çok adamla hücum etmemiz gerekiyordu. Trabzonspor takımına ikinci yarı savunma da yaptırdık. Belki de atanın kazanacağı maç olacaktı. Son fırsatta bize geldi ama ligin ilk maçları böyle olur. Ligin ilk haftasına rağmen tempolu, stada gelenlerin keyif aldığı maç oldu. Son ana kadar her iki takım oyuncuları kazanmak istedi puan kaybetmek istemedi. Devam edeceğiz.  İki eksiğimiz var onlarda aramıza katıldığında geçtiğimiz yıllarda ki gibi güçlü Kasımpaşa olacağız" dedi.