61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor’un içinde bulunduğu mali durum ve ödenmesi gereken acil borçlar ile ilgili Aksoy, “Dillendirildiği gibi Trabzonspor'un Haziran ayında bir seferde ödenmesi gereken 80 milyon TL’lik bir borcu yoktur Kulüp ile yaptığımız görüşmelerde Haziran ile Ekim arasında ödenmesi gereken borç bize 60 milyon TL olarak bildirildi" dedi.

2 YILDIZ FUTBOLCU ALACAĞIZ

"Biz şu anda mali bütçeyi düşünmüyoruz. Şu andaki tek hedefimiz şampiyonluğa oynayacak bir takımın alt yapısını kurmak ve tamamen FIFA kriterlerinde bir mali bütçe oluşturup yönetmektir. Futbolcu satışları ve sponsorlardan elde edilecek gelirlerle 2 yıldızlı futbolcu transferi gerçekleştireceğiz.

Konuştuğumuz bankalar ve kendi ticaretlerimizle de yapacağımız finansmanlarla ödenmesi gereken borcu ödeyeceğiz. Bunun için gerekli olan finansman çalışmalarının hepsi yapılmış ve tamamlanmamıştır"

2 YILDA DÜZLÜĞE ÇIKACAĞIZ

Trabzonspor İçin hazırlamış olduğumuz 21 proje ile birlikte 1 yıl içinde borçların yüzde 60’ını kapatmış olup geri kalan iki yılda Trabzonspor’un çok ciddi gelir elde edecek kaynaklara sahip olması hedeflenmiştir."

TARAFTAR BİR ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

"Taraftarımız mutlaka bir federasyon ve bir çatı altında toplanacak, ve kulübün taraftarı için üstümüze düşen ne ise gerekli imkanlar çerçevesinde yerine getirilecek."

TRABZONSPOR BİR ŞİRKETTİR AMA TARAFTAR VE CAMİA ŞİRKETİDİR

"Bizim taraftarımız bu takım uğruna can veren taraftardır. Kesinlikle Trabzonspor profesyonel yönetilmesi gereken bir şirkettir. Her şeyden önce Trabzonspor bir taraftar bir camia şirketidir.

En büyük hedefimiz bu camiamızı bir çatı altında. En kötü ve üzen şeyde takımımızda yönetici olan görev alan kişilerin görevi bitince Trabzonspor’u da bırakıp gitmeleri unutmalarıdır.

Bizim için Trabzonspor için nefes alan herkes çok değerli ve önemlidir"

BİZİMLE YOLA ÇIKANLARI LİSTE DE OLMA MERAKI YOKTUR

"Listemizi kongreye 24 saat kala açıklayacağız. En Büyük hedefimiz zamanının çoğunu Trabzonspor’a ayıracak camiada en küçüğünden en büyüğüne kadar gerçek değeri verecek doğarken de Trabzonsporlu ölürken de Trabzonsporlu olacak insanlarla bir araya gelmektir. "

"Bizim hiçbir arkadaşımızın da listede olup olmama merakı yoktur. Önemli olan Trabzonspor’dur. Trabzonspor’u yöneteceğimiz dönemde... Trabzonspor’u gerçek değerleri için düşünen herkesle fikir alışveriş yapıp takıma katkı verecek herkesle aynı çatı altında Trabzonspor’u yöneteceğiz"

PROJELERİMİZLE BU YOLA ÇIKTIK

Önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısı ile projelerini açıklayacak olan Aksoy bazı projelerini şu şekilde sıraladı.

*Alan değil satan taraf olacağız, alt yapı komple yenilenecek. Trabzonspor bir futbol okulu olacak.

*Eğitime önem vereceğiz Trabzonspor kolejini kuracağız.

*TS Clup Mağazaları spor mağazacılığından çıkacak, tüm kesme hitap eden geniş bir ürün gamı ile bay bayan tüm halka hizmet verecek bir hale gelecek.

Türkiye’nin her ilinde gerekli sayıda TS Clup mağazaları açılacak.

*Trabzonspor basın organları daha aktif halde kullanılacak.Trabzonspor TV kurulacak dergi abonesi 55 bin arttırılarak 60 bin aboneye çıkarılacak, yayın getirisi arttırılacak.

*Trabzonspor’un öz forması olan çubuklu forma tekrar hayata geçecek bu forma ile Trabzonspor’un özüne dönüş projesi başlayacak.

*Belirli TS mağazalarında Trabzonsporlu futbolcular ile imza günü düzenlenecek.  Taraftar futbolcu ve halk kaynaşması sağlanacak.

*Trabzonspor Yat limanında tüm Trabzon halkının kullanabileceği restoranlar ve kafeler oluşturulacak ve Trabzon Yat limanı rantabl bir şekilde kullanılır hale gelecek.

*Trabzonspor yan dalları olan Yüzme-Voleybol-Basketbol-Boks-Bayan Futbol takımlarından kapatılanlar yeniden faaliyete geçecek, faaliyette olanlar daha fazla desteklenecek.

*Trabzonspor sadece bir futbol takımı değil tamamen bir spor merkezi olacak.

*Turizm bölümü kurulacak. Bunu altında Trabzonspor taraftarına ve Trabzonspor'a hizmet verecek oteller ve kamp merkezleri kazandırılacak. Yayla kentler gibi.

"Projelerin geri kalanlarını basın toplantısı ile açıklayacağım.

Sandık başına gidecek değerli Trabzonsporlulara seslenen Aksoy, “İçimizdeki bu enerji ve sinerjiyi gözünün de bulundurup Trabzonspor ruhunu tekrar ayağa Kaldıracağımızdan emin olup bize bu onurlu görevi layık görürlerse, Trabzonspor'un 30 sene önce kaydettiği seri şampiyonlukları tekrar Trabzonspor'a kazandıracağımızın sözünü veriyoruz. Biz artık kimsenin şampiyonluğunu izlemek değil kendi şampiyonluğumuzu yaşamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.