Trabzonspor iki yeni transfer, iki oynamayan oyuncu, ilk defa libero oynatılan Zokora ile kurulmuş tertiple oyuna başladı.

Akhisar oyuna iyi girdi ama kısa sürede Trabzonspor dengeyi sağladı. Janko ve Henrique ile ilerde rakipten tek top alAmadı. Rumen futbolcu ortAda yok. Zokora liberoda güven veremeyince her an Trabzonspor gol yiyecek görüntüsü ortaya çıktı.

Nitekim öyle oldu ve kalesinde golü gördü. Fakat Olcan’ın üstün gayreti Özer’in ona ayak uydurması, Adrİan’ın nispeten toprlanması trabzonspor’u ayağa kaldırdı. Olcan’ın becerisi beraberlik golünü getirdi, Henrique’nin becerisizliği galibiyet golünü getiremedi.

Belli ki Mustafa Hoca maçı seyretmiş ama durumu kavrayamamış. İkinci yarıya değişiklik yapmadan başladı. 57. dakikaya girildiğinde cezasını da Trabzonspor’a çektirdi.

Mustafa hHoca hemen degişiklikler yaptı ama futbolcuların morali iyice sıfırlanmıştı.

Açıkca söylemeliyim bu maçı Mustafa Akçay bu hale getirmiştir.

Rumen futbolcuyu Trabzonspor alarak müthiş bir transfer yapmış!

Zokora’yı libero da oynayabilir diye düşünüyor ve söylüyordum ama mümkünse değil libero onsuz bir trabzonspor sahaya çıkmalı.

Tamam Aykut solbek yerin değil ama kardeşim iki golde kafaya çıkamadığın için oldu. Senden ricam maçları bir seyrette yürüme şekline bir bak!

Trabzonspor için haftalar önce “Taraftar bu sene çok eziyet çeker” diye yazdım.  Ve bir kez daha söylüyorum. Onur mükemmel kurtarışlar yapıp maçlardan puan çıkarmasaydı. Bugün Trabzonspor’un durumu içler acısıydı.

Mustafa Hoca keşke verdiğin karardan dönmeseydin.

Sonuçta Trabzonspor, Akhisar Belediye karşısında kendi evinde bu sezon yenilmezlik unvanını üstelik de farklı bir skorla yenilerek kaybetti. Sezonun ilk yarısındaki maçta da 3-0 yenilmişti. İki maçta 7 gol! Taraftar da artık Trabzonspor’dan umudu kesti. Yaptıkları protestolar ve maçıerken terketmeleri bunun göstergesi.