KEŞKE LA LİGA’DA KARŞILIKLI OYNASALAR…

Düşünsenize Trabzonspor altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür İspanya ligi La Liga da birbirlerine rakip olmuşlar. 

Yusuf, Real Madrid’de, Abdülkadir’de Barcelona’da çatır çatır karşılıklı oynuyorlar.  Bizde TV’den onları izliyoruz. Ne güzel olurdu değil mi?

yusuf yazıcı abdülkadir ömür ile ilgili görsel sonucuSiz şimdi diyorsunuz ki yine ne diyor bu adam, ilginç ilginç rüyalar görüyor…

Rüya falan görmüyorum. Olur mu olur diyorum. Hatırlayın, Barcelona’nın Abdülkadir Ömür için attığı twitleri. Ya da Real’in Yusuf Yazıcı hakkında araştırma başlatmasını...

Neyse, Abdülkadir ve Yusuf’u isteyen çok ünlü kulüpler var. Ben isterim ki Barcelona ve Real olsun. Yani en iyisi olsun. Hak ediyorlar mı? Kesinlikle evet. Yolları açık olsun...

Şimdi asıl konuya gelelim.  Trabzonspor bu iki oyuncuyu şuan satmamalı. Çünkü bu takım yeni sezonda Avrupa kupalarında boy gösterecek.

Vitrine çıkacak. Değerine değer katacak. O yüzden acele etmemek lazım derim ben.

Nedeni şudur, bugün bu ikilinin bonservis piyasa değeri toplam 20 milyon Euro ise Avrupa kupalarında farklı bir tarife ortaya çıkacaktır.

Aman dikkat. Sonuçta Trabzonspor kulübü kazanan taraf olsun. Derdimiz budur.

ANLAŞTIK MI SELFİESEVER!

Trabzonspor-Kayserispor maçı devam ederken, taraftarın biri sahaya giriyor ve kaleci Uğurcan Çakır ile birlikte selfie çektiriyor.

Dünya’nın neresinde böyle bir şey olur bilmiyorum ama Trabzon’da bu oldu. 

Sırf sen selfie çektireceksin diye Trabzonspor kulübü hem para hem de tribün cezası alırsa ne olacak?

Mutlu mu olacaktın. Tam da Beşiktaş maçı yaklaşmışken…

Sakın bir daha böyle bir şey yapma. Bunu çocukluğuna verelim ve konuyu kapatalım. 

Sen Uğurcan Çakır ile selfie mi yapmak istiyorsun, gel ben seni Uğurcan Çakır’ın yanına götüreyim Selfie’nin kralını yapın.

Sen yeter ki bundan sonra sahaya girme. Anlaştık m? Selfiesever taraftar…

TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLURDU...

trabzonspor ile ilgili görsel sonucuTrabzonspor, Beşiktaş’ı yakalayıp 3’ncü olabilir mi sorusu gündem olduğu için değerlendirme yapalım istedim.

Yoksa Trabzonspor, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray maçlarında hakkı yenmeseydi bana göre şampiyonda olurdu. Neyse deşmeyelim yaraları… 

Evet, Trabzonspor, Beşiktaş’ı geçebilmesi için öncelikle Atiker Konyaspor’u deplasmanda mağlup etmesi gerekiyor.

Sonraki hafta Fırtınanın rakibi Beşiktaş olacak. Hem de Trabzon’da. Hocası da Şenol Güneş,. Çok kıymet verdiğimiz Trabzon’un köklü hocası. Güneş hocamız…

Kimse kusura bakmasın Trabzonspor yıllar sonra 3’üncü olma şansını yakalamışken Beşiktaş’ı aslanlar gibi yenecektir ve bunu da Türkiye’ye ilan edecek..

EKUBAN ARTIK ‘LAZ’ OLDU

ekuban ile ilgili görsel sonucuTrabzonspor yönetimi çok doğru bir hamle yaparak Ekuban’ın bonservisini kulübünden aldı. Ekuban orta yaşlarda ve futbola aç bir golcü.

Bence yeni sezonda Trabzonspor’un gol makinası olacaktır. Hatta Trabzonspor, Ekuban’dan büyük paralarda kazanabilir…

Ekuban ‘LAZ’ oldu diyerek espri de yapalım ve devam edelim. Ekuban tarzı futbolcu tipi Trabzonspor’a her zaman gerekli.

Ekuban seri, çabuk ve hızlı düşünebilen bir yapısı var. Dediğim gibi faydalı olacaktır, bonservisinin alınması da genç oyuncunun kafasını rahatlattı.

Diyeceğim şu, Sende Laz oldun, hayırlısı olsun bakalım…. Hahahah

9 MAÇTIR YENİLMİYOR

trabzonspor ile ilgili görsel sonucuYanlış hatırlamıyorsam Trabzonspor takımının en fazla yenilmezlik unvanı Şenol Güneş döneminde olmuştur.

Ünal Karaman da galiba futbolcuydu. Gel zaman git zaman Ünal Karaman Teknik Direktör oldu ve Şenol Güneş’in bu unvanına ortak olmaya ramak kaldı.

Şenol hocanın 11 maçlık bir yenilmezlik rekoru vardı.

Şuana baktığımızda Ünal Karaman’ın 9 maçtır yenilmediğini görüyoruz. Hatta 7 galibiyeti ve 2 beraberliği var.

Peki, Karaman hoca Şenol hocanın rekorunu kırabilir mi?

Neden olmasın ki diyelim ve Ünal hocayı da başarılarından dolayı tebrik ederim.