İşte Constant'ın o açıklamaları;

ASLINDA TRABZONSPOR’U ÇOK SEVDİM

Aslında burayı çok sevdim ama çok şanssızlıklar yaşadım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ersun Yanal ile sahada hiçbir sorunum olmadı. Milan, Genoa, Chievo, Toulouse gibi çok önemli kulüplerde oynadım. Burada antrenmandan sonra dinleniyor, sonrasında eğlenmeye gidiyorduk. Sinema, tiyatro, disko, restoran... Bunlar hayatımızda her zaman var ve normal karşılanmalı. Ama hep ben göze battım. Ersun Yanal maç biter bitmez İstanbul'a gitti fakat benim izin günümde şehir dışına çıkmama izin vermedi. Bu da moralimi bozdu. Benim sahadaki performansıma bakmadı.

ŞOTA İYİ İNSAN İYİ FUTBOLCU OKADAR

Sezon başından beri bu takımda 9 -10 kez, belki daha fazla kavga çıktı. Böyle bir takım olmaz ki! Zaten hiçbir zaman takım olamadık, başarısızlığında en önemli sebeplerinden biri bu oldu. Bunları başka bir kulüpte yapsanız bir daha o kulüpten içeriye giremezsiniz. Kulüpte yaşanan birçok olumsuzluğu ve kavgaları da Süleyman Hurma engelledi.

PARA DA YOK DİSİPLİN DE, KAVGA ÇOK

Türkiye, futbolcu sözleşmeleri için çok cazip bir ülke. En önemlisi vergi yok denecek kadar az. Ancak her oyuncunun belirli planları, yatırımları ve ödemeleri var. Trabzonspor'da verilen sözler yerine getirilmedi. Para yok, ödeme yok, kavga var, disiplin yok. Doğal olarak başarı da yok!
DEVREYE KADAR MİLAN’DAYIM

Devre arasına kadar Milan ile antrenmanlara çıkacağım. Sonrasında belki İngiltere, belki de yeniden Türkiye! Galatasaray’ın bana ilgisinin olduğunu biliyorum. Trabzon’u çok özleyeceğim. Bulunduğum yerlerde Trabzonsporlu birisi ile karşılaştığımda onu yemeğe götüreceğim. Burada gerçek Constant’ı izletemediğim için çok üzgünüm, herkesten özür dilerim. Hoşcakalın.

Sonnokta