YİNE AYNI İSİM

Trabzonspor'un 2010-2011 şampiyonluğunda F.Bahçe lehine çalışan ancak ne hikmetse sonradan gelip transferlerde menajerimiz olan Metin Korkmaz, Tolgay Arslandan transferinden sonra Mbia transferinde de krizin aktörü oldu.

MENAJER TARTIŞMASI
İddiaya göre 1 Milyon Euro imza parası alıp Trabzonsporlu olması beklnene Mbia'dan bir anda 2 Milyon 200 bin Euro'luk talep geldi. Aradaki farkın menajer farkı olduğu ve kimin cebine gideceği belli olmadığı iddia edildi.

NELER YAŞANDI?
Bu süreçte Hurma ile Metin Korkmaz arasında sürtüşme yaşandı. Gelişen olaylar başkana ulaştı. Hurma başkana Mbina'ya ödenecek imza parasına itiraz etti ve Metin Korkmazı'da şikayet etti. İmza parasının makul orana çekilmesi halinde bu transferin gerçekleşebileceğini de başkana söyledi. Hatta Mbia'nın kendisine ait olan imzayı attığı (1 Milyon Euro için) bile ifade ediliyor. Bu gelişmeler üzerine Sportif Direktör Süleyman Hurma, bırakıp gitmeyi bile düşündü.

AKLA GELEN SORULAR
1) Mbia'nın gerçekte imza parası ne kadar? Eğer 1 Milyon Euro ise geriye kalan 1 milyon 250 bin Euro'yu kim ya da kimler paylaşacaktı?
2) Metin Korkmaz dışında bu işin içinde başka kimler var?
3) Başkan ve yönetim bu gelişmelerden haberdar mı?
4) Daha önce hakkında pek çok iddia ileri sürülen şaibeli ve yetkisiz menajer Metin Korkmaz ile başkan neden çalışıyor?

BAŞKAN AÇIKLAYACAK MI?
Kamuoyunda çokça dillerilen "Trabzonspor para bulamadı. Mbia dünyaları istedi, bunun için ayrıldık" haberleri doğru mu yoksa Kamerunlu'nun gerçek istediği imza parası 2 Milyon 250 bin Euro mu? Her şeyi en net bilen isim Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Süleyman Hurma, bunlardan birinin ya da ikisinin bu transfer sürecinde usulsüzlük yapılıp yapılmadığını 1 milyon Euro civarında olan imza parasının 2 milyon 250 bin Euro'ya nasıl çıktığını açıklamaları gerekiyor.