Şike davasında bugün Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır ceza mahkemesi tarafından Aziz Yıldırım ve bazı Fenerbahçeli yöneticilere 'şike'den hapis cezası vermesinin ardından, daha önce "Şike varsa teknik direktörlüğü bırakırım "diyen Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a gözler çevrildi.

Kocaman'ın yanı sıra  "Şike varsa yorumculuğu bırakırım" diyen Fenerbahçeli spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in açıklanan şike kararı sonrasında ne yapacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Özellikle Trabzonspor ve Galatasaray taraftarları sosyal paylaşım sitelerinde örgütlenerek istifa için büyük bir baskı yaratıyor.

İşte o tivitler:

* Rıdvan Dilmen: Şike yapıldıysa yorumculuğu bırakırım. Aykut Kocaman: Şike varsa teknik direktörlüğü bırakırım"" buyrun bekliyoruz.

* Aykut kocaman ile rıdvan dilmen İstifa etmezler görevlerine devam eder Neden mi TFF nin aldıgı karar beni ilgilendirir der :))

* Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman görevlerini bırakma cesaretini gösterebilecekler mi ?

* Aykut Kocaman şike varsa bizi düşürün demişti Mehmet Ali Aydınlar'a. Rıdvan Dilmen şike varsa yorumculuğu bırakırım ben demişti tv'de,buyrun

* ""Şike yaptıkları kanıtlansın yüzlerine bakmam"" diyen Rıdvan Dilmen ve türevlerinden samimiyetlerini göstermelerini bekliyorum.

* 'Şike varsa bırakırım' diyen Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen'in nasıl bir karar verecekleri merakla bekleniyor

ŞİKE VARSA FENERBAHÇE DÜŞÜRÜLSÜN DİYORDU

Rıdvan Dilmen, NTV'de çıktığı canlı yayında bir takımın başka bir takımla oynadığı maçta şike yaptığının ispatlanması halinde kesinlikle futbolcusundan yöneticisine kadar herkesin bu cezadan nasibini alması gerektiğini söylemişti.

Fenerbahçe'nin şike yaptığı tespit edilirse küme düşürülmelidir diyen Dilmen, konunun hukuki boyutunu bilemeyeceğini ancak vicdani açıdan bakıldığında bir takımın şike yapmış olduğunun ispatlanması halinde kesinlikle küme düşürülmesi gerektiğini bu yüzden 58. maddede bir değişikliğin yapılmaması gerektiğini ifade etmişti.