Başkan Gümrükçüoğlu, Türkiye'nin ev sahipliğinde 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında oynanacak olan FİFA 20 yaş altı Dünya Kupası gurup maçları için kentimize gelen ilk kafile olan Kolombia Milli takımını havaalanında karşıladı.

Kolombia kafilesini sıcak ve samimi bir havada karşılayan Başkan Gümrükçüoğlu, futbolcular ve teknik heyetle tek tek tokalaşarak ve çiçek vererek turnuvada başarılar diledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, burada yaptığı açıklamada, “Karadeniz insanının sıcaklığı ve samimiyetiyle misafirlerimize karşı elimizden gelen en iyi ev sahipliğini gösterecek ve onların rahatı ve güvenliği için tüm gayretimizle çalışacağız. Sporun ve futbolun marka kenti olan Trabzonumuz'un böyle büyük bir futbol organizasyonuna ev sahipliği yapan kentlerden birisi olması bizleri çok mutlu etmiştir. Centilmenlik içerisinde geçeceğine inandığım karşılamalarda tüm takımlara başarılar dilerken, halkımızı gurup maçlarını şehrimizde yapacak olan milli takımıza destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Kolombia U20 Milli Takımı ilk karşılaşmasını 22 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Avustralya Milli Takımı ile oynayacak.