61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel
Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in ardından göreve getirilen İngiliz antrenör Eddie Newton ekibini belirlemek için çalışmalarına hız verdi. İl dışında ailesiyle birlikte tatilde olan İngiliz hocanın yakın arkadaşı teknik direktör Koray Palaz'a "benimle çalış" dediği ve teklif götürdüğü öğrenildi.

Ancak bu haberlerin ardından Palaz’ın sosyal medyada Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’nu eleştiren bir görüntüyü beğendiği ileri sürülerek görüntüler paylaşıldı.

"BÖYLE BİR ŞEY YAPMAM, İNSANIN APTAL OLMASI LAZIM"

Yaşanan görüntüyle iligili 61saat’e konuşan antrenör Palaz  “Açık ve net söylemek istiyorum, asla Trabzonspor Başkanı ile ilgili veya herhangi bir kulübün başkanı ile ilgili bir şeyi aleyhine beğenmem sosyal medyada paylaşmam söz konusu değildir. Konuyla ilgili tarafıma Trabzonspor taraftarı tarafından tarafıma ciddi tepiler gönderildi. Hayatımında böyle bir şey yapmam, böyle bir şeyi bir insanın yapması için de aptal olması lazım. Ben de Giresun-Tirebolu’dan gelen bir Karadenizliyim. Tirebolu biliyorsunuz geçmişte Trabzon'a aitti. Çok çirkin bir davranış, Elhamdülillah vicdanım rahat, hiçbir sıkıntım yok hamd olsun beni yetiştiren anneye babaya, böyle bir şeyin gündeme gelmesi de çok çirkin, yapanları da Allah’a havale ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Palaz'la ilgili görüşmeler devam ederken Newton'un 2 yabancı antrenörle daha görüşme halinde olduğu kaydedildi.