61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel - Süper Lig'de zirvede bulunan ve şampiyonluğun en önemli adayı olarak gösterilen Trabzonspor'da transfer çalışmalarına yine erkenden başladı.

Kadrosuna direkt oynayabilecek 2 kanat oyuncusu ve sol bek katmak isteyen Bordo Mavili takım fırsat bulması halinde bir stoper de kadroya katacak.

Bu bağlamda ilk transferini gerçekleştiren Trabzonspor dün 61saat'in de duyurduğu Wuhan Zall takımında forma giyen Jean Ervrard Kouassi'yi şehre getiriyor. 

00.30'DA TRABZON'DA OLACAK

Çin'den yola çıkan 27 yaşındaki Jean Ervrard Kouassi, Salı gece 00.30'da Trabzon'a gelip daha sonra sağlık kontrollerinden geçecek.

4 TAKIM ARASINDAN TRABZONSPOR'U SEÇTİ

Trabzonspor'un kadrosuna katmaya hazırlandığı serbest statüdeki Fildişili oyuncu Jean Ervrard Kouassi Mainz, Sassuolo , Nantes, Montepellier takımdan transfer teklifi aldı.

Ancak, Trabzonspor'un hem şampiyonluğa oynaması hem de Şampiyonlar Ligi fırsatı bulunması nedeniyle oyuncu Bordo Mavilileri tercih etti. 

GERVİNHO DEVREDE

Trabzonspor'un teklifini kabul etmeden önce yakın dostu Trabzonsporlu Gervinho ile görüşen Kouassi kulüp hakkında bilgiler aldı.

Gervinho'nun Kouassi'ye  "Trabzonspor'a gitmelisin, orada güzel bir aile ortamı var ve şampiyonluğa oynuyorlar. Ödemeler günü gününe yatıyor, her anlamda müthiş bir kulüp" dediği öğrenildi.

NE KADAR KAZANACAK, VE SÖZLEŞME SÜRESİ

Trabzonspor Kulübü ile 3,5 yıl sözleşme imzalaması beklenen Kousassi'nin 1 milyon 200 bin Euro seviyelerinde bir ücret kazanacağı gelen bilgiler arasında.

Net rakamlar KAP açıklamasıyla birlikte belli olacak.