61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatan Kucka, İtalya’da yine eski günlerine dönmeye başladı. Bordo-Mavililerin Milan’dan büyük umutlarla transfer ettiği ancak gösterdiği performansla sorgulanan isimler arasında yer alan Kucka, devre arasında yüksek maliyeti nedeniyle yollar ayrılmıştı.
Parma’ya transfer olan Kucka, İtalyan takımının değişmezleri arasına girdi.
İtalyan ekibine transfer olduktan sonra ilk olarak 2 – 1 kazanılan Udinese maçında 17 dakika forma giyen Kucka, daha sonra 3 – 2 kaybedilen SPAL maçında 90 dakika forma giymişti.
Dün akşam oynanan ve 3 – 3 berabere biten Juventus maçında da 90 dakika forma giyen Kucka, bu maçta 2 asist yaparak takımının berabere kalmasında önemli rol oynadı.
Maçta Juventus Ronaldo ve Bugani’nin golleriyle 2 – 0 öne geçerken ardından Kucka’nın asistinde Barilla golü bularak durumu 2 – 1’e getirdi. Daha sonra Ronaldo’nun golüyle 3 – 1 Juventus öne geçerken 74. Dakikada Kucka yine sahneye çıkarak Gervinho’ya asistinde bu oyuncu golü buldu ve durumu 3 -2’ye getirdi. 90. Dakikada da Gervinho 2. Golünü atarak maçın 3 -3 bitmesini sağladı.