Kuru, “TFF. Futbol müsabakalarının başlatılmasındaki hedefi nedir? Türkiye Korona virüsü ile çok iyi mücadele ederek, Devlet- vatandaş dayanışması olarak önemli başarıları bulunmaktadır. Ve dünyanın önünde yer almıştır. 
Bunun yanında korona virüsü salgınıyla mücadelede, Türkiye,  Evde kal, mesafeyi koru, temassız, sosyal mesafenin sağlanmasına dair amaç söz konusu iken, , TFF’ ca çizilen harita kime yarayacaktır. TFF Başkanı Özdemir’ in hiçbir virüse meydanı bırakmayacağı ifadesinin Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, neresindedir?  

TFF, liglerin başlamasını ve çizilen yol haritasıyla futbol müsabakalarının oynatılmasındaki hedefine T.C. Sağlık Bakanı’nın futbolun oynanabilmesi için bütün tedbirlerin alındığı şeklindeki açıklaması mevcut değildir. Ve Sayın ÖZDEMİR’ in aldığı kararları gereği futbolun oynanması için Sağlık Bakanlığına müracaat edeceklerini, Bilim kurulunca değerlendirilmesi sonucu vereceği kararla müsabakaların nasıl ve hangi şartlarda oynanacağı ve 26 Temmuz’da sezonu tamamlayacaklarından dem vuran TFF, sağlık açısından bir ödün vermeyi düşünmediklerini de açıklama gereği duymuştur. Futbol müsabakalarının başlaması için çizilen haritanın bir buçuk ay gibi aradan sonra TFF tarafından değerlendirilmesinin gerçekçiliği var mıdır?  Trabzonspor Başkanı neyi beklemektedir. TFF, bütün şartları değerlendirerek yol haritası çizildiğini iddia etmek gibi iddia içinde ise, Trabzonspor Başkanı ve Yönetim kurulunun liglerin oynanması veya oynanmaması yönünde kararı olacak mıdır?  

TFF, Trabzonspor’un muhtemel bu sezon şampiyon olacağını görerek yokuşa sürmek için çare mi aramaktadır?  Ya da coşkusuz kupa töreni mi düşünülmektedir? Kupayı statlarda vereceklerini de ifade eden TFF, seyircisiz olacağı muhtemel olan törenin coşkusuzluğu ile tarihte yerini alacaktır. Trabzonspor Başkanı TFF ile mutabakatı olacak mıdır?” ifadelerini kullandı.