Şener, Ali Savaş’ın sorularını şöyle cevapladı.

-İyi günler başkanım

Şener: İyi günler


-Neredesiniz

Şener: Söylemem


-Yok hani merak ettim. Müsaitmisiniz?

Şener: Sor sorunu müsaidim. Ama uzun sorma


-Kısa ve net soracağım. Genel kurul çağrısı var. Bu süreci iyi yönetemediniz diye

Şener : Tabi reyting yapmak istiyorsun. Şimdi Trabzonspor genel kurul kararı alsa bundan en çok gazeteciler gazeteler ve TV’ler yararlanacak. Herkes bu konuyu konuşacak. Daha çok tıklanacaksınız, Okunacaksınız. İzleneceksiniz. Ama gel madalyonun öteki yüzüne Trabzonspor ne kazanacak ?


-Yani Trabzonspor bir şey kazanmayacak

Şener : Bak Ali Savaş ben Disiplin kurulunun kararını bekleyeceğim. Tahkimi de bekleyeceğim. Sonra kararımı vereceğim. Ha o zaman sonuç ne olur bilemeyiz. Toplarız genel kurulu tartışırız yol haritası çizeriz, güven oylaması yaparız. Ama dediğim gibi süreç bitecek.

ŞENER’DEN GÜNDEME

BOMBA GİBİ DÜŞECEK BİR AÇIKLAMA

-Hııımmm

-Şener: Bak bir şey daha var. Bu federasyon kendini Fenerbahçe için yaktı. Bunu artık biliyoruz. Buna ne Trabzonspor izin verir ne de G.Saray ne de bir başkası. Beni şu ana kadar 5 kulüp başkanı aradı, Demirören’i düşürelim diye. Yarın(Çarşamba) G.Saray başkanı ile bir araya geleceğiz. Yemek yiyeceğiz. Federasyonla ilgili süreç ilginç bir hal alabilir. Hazırlıklı olsun spor kamuoyu


-Nasıl bir süreç

Şener: Nasıl geldilerse öyle gitmek gibi bir süreç


-Ben yine genel kurula getireyim sözü

Şener . Bak Ali Savaş, yaz ben lambur lumbur adamlar gelecekse genel kurul istemem. Haa aklı başında iki dil bilen ve bana sen bu işi yapamadın ben yaparım diye aklı selim kamuoyunun da sağlıklı gördüğü biri çıkarsa eyvallah genel kurul kararı alırım


-Bizim TFF’deki adamlarınız ne yapıyor

Şener : Bana sorma onlara sor


-Dişe Diş mücadele ettiklerine inanıyor musun?

-Şener: İnanıyorum ama onları da konuştur. Özellikle 105 madde var ya gece yarısı girdi.İlave edildi. Bundan bizim arkadaşlarımızın haberi olduğunu sanmıyorum. Onlarda bilmiyor. Federasyon konusunda ilginç gelişmeler olabilir. Hazırlıklı olsun spor kamuoyu..Hadi fazla konuştuk, asansörü biniyorum.


-İyi günler başkanım…