61SAAT SPOR SERVİSİ

 Dün gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de yapacğaı bir dizi açılış ve ziyaretler için Trabzon’a gelen Bakan Soylu ve Yılmaz ile birlikte meclis başkanı Kahraman şehirde konakladıktan sonra kahvaltıda bir araya geldi.
 
LE SHENER'S AÇILDI
 
Kahvaltının ardından üçlü Trabzon’da Le Shener's isimli kafenin açılışına katıldı. Burada vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bakanlar ve meclis başkanı halka selamlaştı.
 
BAKAN SOYLU’A 15 TEMMUZ MÜCADELE TEŞEKKÜRÜ
 
Vatandaşlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kısa kısa görüşerek 15 Temmuz Darbe teşebbüsü gecesi gösterilen mücadeleden dolayı teşekkürleri ilettiler.
 
BAKAN SOYLU, ‘HERKES TRABZONSPOR’A SAHİP ÇIKMALI’
 
Bakan Soylu gazetecilerin sorusu üzerine Trabzonspor’un son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Soylu burada, Trabzonspor’un ligde başarılı olacağına inandığını söyleyerek, ‘Başaracaklarına inanıyorum. Trabzonspor için bu dönem taraftarıyla herkesin sahip çıkması gereken bir dönem. Sabırlı olacağız. Çocuklarımız inşallah önümüzdeki günlerde başarılı bir Trabzonspor’u izleyecekler. Hiç kimsenin endişesi olmasın’ ifadelerini kullandı.

SOYLU'DAN İSTEDİLER, İL BAŞKANLIĞI İLGİLENDİ

Üçlü buradaki programın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de katılacağı programlar için şehre hareket etti. Öte yandan bakan Soylu'dan talepte bulunan vatandaşlarla AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş tek tek dinleyerek yardımcı olması dikkat çekti.