UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. hafta maçında Trabzonspor, Legia Varşova deplasmanına konuk oldu. Maçın ilk yarısında üstün oynayan taraf ev sahibi ekip Legia Varşova oldu. Temsilcimiz Trabzonspor, ilk devrede pek varlık gösteremedi ve devre 0-0'lık eşitlikle geçildi. 

Bordo Mavililer ikinci yarıda açıldı

İkinci yarıda Trabzonspor oyuna biraz daha dahil oldu. İlk yarıda sakatlanan Onur Kıvrak, ikinci yarının 54. dakikasında yerini Zeki Ayvaz'a bıraktı. Legia Varşova, atağa kalkarken savunmasına çok açık verdi. Bu açığı Trabzonspor değerlendirdi ve 71. dakikada aradığı golü buldu. Sol kanattan Olcan Adın, ceza sahası içerisine doğru ortasını gönderdi. Kaleciyi geçen top Legia Varşova'lı futbolcu Dossa Junior'a çarparak ağlarla buluştu: 1-0. Dakikalar 79'u gösterdiğinde yine bir kontratakta Floren Malouda, topu önüne aldı. Çizgiye inerek penaltı noktası üzerinde bulunan Olcan'a yerden pasını gönderdi. Olcan gelişine düzgün bir vuruş yaparak takımını 2-0 öne geçirdi. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor, ilk maçta olduğu gibi Legia Varşova'yı 2-0 yendi. Temsilcimiz J Grubu'nda puanını 10'a çıkardı ve 2. tur için dev bir adım attı.