Trabzonspor'un efsane oyuncularından Lemi Çelik, bordo-mavililerin Osmanlı mağlubiyeti sonrası çok sert sözlerle yönetime ve tenki heyete yüklendi. Bugün Gazetesinde ki köşesinde Lemi, hem yönetimi hem de teknik kadroyu istifaya davet etti...

İŞTE LEMİ'NİN O YAZISI: 

10 kişilik Osmanlıspor karşısında alınan mağlubiyet, sezon başında yapılan transferlerin takıma katkı sağlamadığını ortaya çıkarmıştır. Santrafor ve stopere ihtiyaç varken, ısrarla ofansif orta sahaya oyuncusu alınması takımdaki dengeyi alt üst etmiştir. Turizmci müteahhitlere transfer yaptırırsanız, Bordo-Mavili kulübü ekonomik anlamda batırdıkları gibi, Trabzonspor'u bu hale getirirsiniz.  

Burada bana göre birilerinin istifa etmesi gerekiyor. Süleyman Hurma gittiği her takımı batırdığı ve küme düşürdüğü gibi, Trabzonspor'a da aynılarını yaşatmadan bir an önce görevini bırakması lazım. Takımın teknik direktörü Şota, Trabzonspor'a bir futbolcu olarak çok büyük katkılar sağladı ve başarılı da oldu. Ancak bir hoca olarak beklenenleri veremedi. Süleyman Hurma'nın hocası oldu. Halbuki biz ondan Trabzonspor'un teknik direktörü olmasını beklerdik. Maalesef o  futbol karakterini ortaya koymadı.

1. Sahaya çıkılan taktik, oyuncuların özellikleriyle bağdaşmıyordu.     Hal böyle olunca     performanslar düştü.

2. İlk 11 tercihi yanlıştı.  

3. Oyuncu değişiklikleri de dün bir o kadar yanlıştı.

4. Cardozo neden iç saha maçlarında değil, deplasman-larda ilk 11'de sahaya çıkar?

5. 2-0 yenik durumda iken, oyuna neden iki defansif orta saha oyuncusu alınır?

Bu kadar hatanın olduğu ortamda, başarı beklemek hayalcilik olur. İdmanlara başlasam, Aytaç'tan çok daha hızlı ve verimli olurum.

Böyle bir oyuncuyu Trabzon-spor'a kim     aldıysa yazıklar olsun. Kötü futbol ve netice yüzünden büyük bir şaşkınlık içerisindeyim. Kulüp maalesef futboldan anlamayan insanların elinde. Bu kafa böyle devam ederse Trabzonspor bizleri üzmeye devam edecek.