Basında yer alan konular ile ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Etik Kurulu'nda her şeyin Fenerbahçe'nin lehine işlediğini ifade eden Şener, "Fenerbahçe'yi nasıl kurtarırız" diye uğraştıklarını belirterek, bu olayda Trabzonspor'un yalnız kaldığını söyledi.

Kulüpler Birliği Toplantısına katılacak olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'un ligden çekilecek şeklinde ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. Trabzonspor'un ligden çekilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Şener, "Böyle bir şey yok bunu nerden uyduruyorlar. Ligden çekilme gibi bir durum söz konusu değil böyle bir şey olmaz" dedi.

Şener, Etik Kurulu'nda her şeyin Fenerbahçe'nin lehine işlediğini belirterek, "Fenerbahçe'yi nasıl kurtarırız diye uğraşıyorlar. Trabzonspor bu olayda yalnız kaldı. Trabzon'da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) yapacağı toplantıya bende katılacağım. Fikir alış-verişinde bulunacağız. Bundan sonra izlenecek yol haritası üzerinde durarak neler yapmaları gerektiği konusunda ortaya atılacak fikirleri değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.