61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ - Trabzonspor'dan ayrılarak Fransız ekibi Lille'ye imza atan Yusuf Yazıcı bugün Nantes ile oynanan ilk karşılaşmanın kadrosunda yer aldı. 

Fransa'da yaşayan Trabzonsporlu taraftarlar Lille'nin maçına bordo mavili formalarla gelerek Yusuf Yazıcı'ya destek verdiler. Trabzonsporlu taraftarlar, Yusuf Yazıcı'yı Lille'deki ilk maçında yalnız bırakmadı. Yusuf Yazıcı, maç öncesi tribünlere giderek Trabzonsporlu taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Yusuf’u yalnız bırakmayan bordo-mavili taraftarlar arasında Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’da yer aldı. Paris ile Lille arasında ki 200 km’lik yolu kat eden Cumur, maç öncesinde Yusuf ile sohbet etme imkanı da buldu. 

Bordo-mavili taraftarları görünce sevinen Yusuf, “Sizi gördüm çok sevindim” dediği kaydedilirken, Cumur’da kendisine, “Sen yalnız değilsin” dedi. Cumur, Yusuf’a her maçında kendisini yalnız bırakmayacaklarını ifade ederken, eski bordo-mavili oyuncunu da bu sözler karşısında mutlu olduğu belirtildi. 

Resim