61SAAT HABER SERVİSİ - Abdülkadir için ismini vermediği Premier Ligden bir kulübün yoklama yaptığını kaydederek, “ Dün bir telefonla yoklama macunu attılar. Premier Ligden.. Abdulkadir, Yusuf bizim genç oyuncuların rol modeli. Biz sıradan futbol takımı değiliz. Kafamızda farklı projeler var. Bu projenin farklı aktörleri var. Bizim alt yapı projemizin aktörlerinden bir tane Abdüş, bir tane Yusuf... Biz 20 yaşındaki Yusuf’u Rizespor maçında kaptan olarak çıkartıyorsak bu verilen mesajdır” dedi. 
Abdülkadir ve Yusuf’un sadece futbol olarak değil ortaya koyulan projeye hizmet edeceklerini kaydeden Başkan Ağaoğlu, “Onlar alt yapıda ki oyuncuların rol modelleri. Onlar bizim marka elçimiz olacaklar. Ben Abdülkadir ve Yusuf’u yurt dışına gönderdiğimde marka elçim olarak göndermeliyim. 
Sıradan kulüplere, La Liga’da ki 8. 10. Sırada ki kulübe, Premier Ligde ki 15. 17 sırada ki kulübe ben oyuncuları gönderirsem büyük hata yapmış olurum” diye konuştu. 
Marka elçisinin kulübe katlanarak geri döneceğine dikkat çeken Başkan Ağaoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
“Bu futbolcularımız oraya gittiklerinde hiç bir sıkıntı çekmeden, tamamen olgunlaşarak gitmek lazım. Bugün de o gün değil.. 
Trabzonspor’da başarılı olacak, alt yapıda kendi yaş grubundaki arkadaşlarına ağabeylik yapacak, bizim bu projemizin olgunlaşmasına hizmet edecek, bu da 6 ay mıdır 1,5 sene midir hep birlikte göreceğiz. Bugün bunun konuşulmasını bile doğru bulmuyorum”