Seçimlerde eski başkan ve başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer alan İşadamı Lokman Sadıklar, Trabzonspor’un Alanyaspor’a 3-0 mağlup olduğu maç sonrası çok ilginç bir açıklamada bulundu. Bir manşet haber fotoğrafıyla Usta’yı eleştiren Sadıklar şu ifadeleri kullandı. 

''Sabır tembelce beklemek değildir...'' 

Sabır, erişebileceğimize inandığımız bir hedefe varmak için, usulünce çalışıp çabalamak, geçirilmesi gereken süreyi telaşsız ve sükunetle beklemektir. Baştan çıkartıcı etkilere karşı direnebilmek, zorluk ve sıkıntılara, şikayet etmeden katlanabilmektir. Kısaca sabır, acılara ve zorluklara dayanma gücüdür, manevi bir terbiyedir. Yakınlarımızın can kaybı, mal kaybı, ölüm, hastalık korkusu, savaş, açlıktehlikesi, ticari yatırımların zararı gibi, maddi ve manevi sıkıntılar, acılar insanın olgunlaşması adına birer imtihandır. Sabır, bu imtihandan başarıyla geçmesinin adıdır.

Sabır gücünü elde etmek için birinci adım, sonuca ulaşma inancı ve azmini gösterebilmektir. Çünkü ancak inanarak sabredenler sonuca ulaşır. İkinci adım, çalışmaları usulüne uygun yapabilmektir. Üçüncü adım, her konuda sonuca ulaşmak için, belli bir sürenin geçmesi gerektiğini bilerek, o süreci çalışarak yaşamaktır. “Acele işe şeytan karışır,” atasözünü de hatırlayarak bilirizki telaş, acele ve düşüncesiz davranış, insanı sabır gücünden uzaklaştırır. Dördüncü adım da baştan çıkarıcı etkilere karşı direnebilmektir. Vesvese verenin aşıladığı kuşku, korku, umutsuzluk, çaresizlik, cesaretsizlik gibi yıkıcı etkilere karşı durabilmektir. PEKİ ŞİMDİ BİZ NEYE SABREDECEĞİZ ÇOCUKLAR İÇİN OLAN PROJELERİNİZE Mİ ! SAYIN BAŞKANIM BİZ ÇOCUK DEĞİLİZ MİLYONLARCA TRABZONSPOR SEVDALISI DA ÇOCUK DEĞİL.SADECE İYİ KONUŞMAKLA TRABZONSPOR YÖNETİLMEZ.