Kulüplerin ödeme planlarındaki son pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtilirken açıklamanın saatler içinde yapılacağı belirtiliyor. Süper Lig'i altüst eden bir performans sergileyen Diagne, Alanyaspor maçında rakibine tükürdüğü gerekçesi ile kırmızı kart görmüştü. Cezası nedeniyle 2 haftadır forma giyemeyen Diagne'nin ne zaman sahalara döneceği Galatasaraylılar tarafından heyecanla aranıyor. Peki, Diagne'nin cezası ne zaman bitiyor? Diagne kaç maç cezalı? Diagne hangi maçta oynayacak? İşte Diagne'nin cezası ile ilgili detaylar...

DİAGNE'NİN CEZASI NE ZAMAN BİTİYOR? DİAGNE KAÇ MAÇ CEZALI?

Diagne, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Alanyaspor forması giyen futbolcuya tükürdü. Fair Play'e ve futbol kurallarına aykırı bu hareket sonrası M'baye Diagne kırmızı kart görerek cezalandırıldı. PFDK'ya sevk edilen Diagne 4 maçtan men edildi. Diagne, Çaykur Rizespor ve Başakşehir maçlarında forma giymedi ve 2 maç cezasını tamamladı.

DİAGNE HANGİ MAÇTA OYNAYACAK?

Galatasaray'a transfer olması durumunda Diagne, Alanyaspormaçını kaçıracak. Zorlu Trabzonspor maçında ise Diagne Sarı Kırmızılı taraftarlarla tanışacak.

DİAGNE KAÇ GOL ATTI?

Diagne, Süper Lig'de forma giydiği 17 maçta 20 gol atarak akılalmaz bir istatistik sergiledi. Diagne'nin en yakın rakibi Galatasaray forması giyen Onyekuru. Onyekuru 9 gol atabildi.